mayhem
Dec 22 2005, 23:44
Witam!
Gdy uruchamiam PES4, otwiera sie okno...czarny ekran...czekam chwile, po czym slysze głos lektora: "PRO EVOLUTION SOCCER FOUR"... ale niestety nic nie widze... co robić? pomożcie, błagam!:)
Pzdr
zainstaluj kodeki video... powinno pomóc... pozdrawiam
mayhem
Dec 23 2005, 00:14
moze troche ze mnie lama, ale co rozumiesz przez kodeki video? jesli chodzi o stery do karty graficznej, to wszystko jest zainstalowane jak nalezy...hm? czy moze chodzi o cos innego?
pzdr
kodeki to coś takiego jak DivX, Indeo, ffdshow, ac3filter, Xvid itd... jak dalej niewiesz o co chodzi to wjedź w www.google.pl i wpisz kodeki video... pełno Ci tego wyskoczy, pościagaj i zainstaluj... pozdrawiam
mayhem
Dec 23 2005, 15:48
hehe:> no bez przesady, ale mam zainstalowane ffdshow...zatem sprobuje z czyms jeszcze, wielkie, dzieki za odpowiedz:) pzdr
mayhem
Dec 23 2005, 15:55
mam zainstalowane:
ffdshow
divx502
xvid
nadal nie działa:(
jakies inne pomysły?
Miałem na początku tak samo.
Najprawdopodobniej masz GeForca więc zmień stery do grafiki na starsze!!
pzdro
mayhem
Dec 23 2005, 18:13
no właśnie GeForce'a nie mam:)
Radeon9200...
jakies jeszcze pomysłY?
pzdr
Miałem problem z brakiem intra w PES 4(karta GForce 4 Ti) pomimo zainstalowanych kodeków FFD SHOW, DIVX,XVID zamiast intra był czarny ekran i zwiecha-tylko reset pomagał) Po zainstalowaniu paczki kodeków "ACE mega codecs pack"(uprzednio odinstalowałem posiadane kodeki) intro sie pojawiło.Wyglada na to ze brakowało kodeka ale jakiego nie mam pojęcia.Spróbuj wrzucic jakąś paczke kodeków i sprawdz rezultaty. Pozdrawiając życzę wesołych i radosnych świąt forumowiczom:)
mayhem
Dec 23 2005, 19:12
troche tego nainstalowalem jeszcze, ale nic nie pomaga:(...
mayhem
Dec 27 2005, 18:19
czy nikt juz nie ma zadnych pomyslo?
mayhem
Dec 27 2005, 18:36
mam pytanie... moze mam walniętą isntalke... powiedzcie mi, jesli mozecie, ile wam zajmują pliki w folderze dat? u mnie jest następująco:
e_text.afs 8.3 MB
0_text.afs 311.3 MB
over.afs 70.0 kB
e_sound.afs 250.8 MB
0_sound.afs 244.6 MB
pozdro
A w folderze dat nie masz czasem pliku opmov ?:>
mayhem
Dec 27 2005, 19:12
nie mam, a powinienem miec?? ile zajmuje??
35,5MB
Ano, jeżeli chcesz zobaczyć intro to raczej powinieneś mieć ten plik

W końcu to on sam w sobie jest intrem
mayhem
Dec 27 2005, 19:19
hmm... no ale czy to on moze byc przyczyna tego ze nawet jak minie intro to nic nie widze?

moglbys go moze wrzucic na jakis darmowy server czy cos?

bylbym bardzo wdzieczny... dzieki z gory;)
mayhem
Dec 27 2005, 20:25
no wiec sciagnalem plik ompov z netu (wazy 34.7 MB) i nadal jest to samo:(
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.