Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mały Problem :/
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
..::PlaymaN::..
Cześć. jestem tu nowy więc na wstępie chciałbym wszystkich pozdrowić biggrin.gif
Mam mały problem dry.gif Mianowicie od jakiegoś czasu przy włączaniu wyskakuje mi taki komunikat user posted image Nie wiecie co to znaczy i jak sie tego pozbyć huh.gif huh.gif rolleyes.gif Pozdro i licze na odpowiedź dry.gif Oczywiście chodzi mi o Pes 5 na PC tongue.gif
lukasso
masz za mało miejsca na karcie
powywalaj cos albo zmien blok
mam na dysku 77 mb wolnego miejsca blink.gif i dalej to samo. a nie chce zmieniać bloku ponieważ mam na nim sporo fajny bramek no i zapisane turnieje biggrin.gif
Więc proszer was o innen rozwiązanie wink.gif
hej no to jak pomoże mi ktoś unsure.gif wink.gif
T-Mac
QUOTE(..::PlaymaN::.. @ Dec 21 2005, 19:26:40)
mam na dysku 77 mb wolnego miejsca blink.gif i dalej to samo. a nie chce zmieniać bloku ponieważ mam na nim sporo fajny bramek no i zapisane turnieje biggrin.gif
[right][snapback]46101[/snapback][/right]

to zrob miejsca wiecej na dysku co to jest 77mb
lukasso
QUOTE(..::PlaymaN::.. @ Dec 21 2005, 19:26:40)
[right][snapback]46101[/snapback][/right]

ej czy ja powiedziałem ze na dysku
na karcie
tam gdzie sejwujesz
powywalaj bramki,ligi,puchary itp
to jest wersja na PC biggrin.gif powywalał bym ale nie moge wejsć wogóle do tego bloku ze wszystkimi seivami sad.gif hej lukassoronaldo podaj mi swój numer gg na PW tongue.gif
xpolak
QUOTE(..::PlaymaN::.. @ Dec 23 2005, 00:18:18)
to jest wersja na PC  biggrin.gif  powywalał bym ale nie moge wejsć wogóle do tego bloku ze wszystkimi seivami sad.gif  hej lukassoronaldo podaj mi swój numer gg na PW tongue.gif
[right][snapback]46231[/snapback][/right]

No to przenieś te swoje bramki do innego folderu! To działa podobnie jak na PS.
dobra problem rozwiązany biggrin.gif poprostu w folderze 1 był jakiś save ważący 0 kb i go usunołem biggrin.gif blink.gif dzięki za wszystkie rady
można zamknąć
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.