Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Pes5
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
stand up speak up
jak klikam dwa razy na ikone pes5 to wchodzi normalnie pokazują sie filmiki i puźniej jest czarny obraz co ja mam z tym zrobić?? :/
Majon
A masz oryginał? Jeśli nie to może być fake i niestety takie są uroki ściągania czegoś z niewiarygodnych źródeł laugh.gif . Jeśli to nie fake może to być wina sterowników, lub ogólnie nie spełniasz minimalnych wymagań postawionych przez gre. biggrin.gif
Lanek
Może to być spowodowane wymaganiami sprzętowymi jak już kolega wyżej zauważył smile.gif
Michu23
QUOTE(stand up speak up @ Dec 21 2005, 13:31:03)
jak klikam dwa razy na ikone pes5 to wchodzi normalnie pokazują sie filmiki i puźniej jest czarny obraz co ja mam z tym zrobić?? :/
[right][snapback]46053[/snapback][/right]

A probowales wylaczyc intro od razu przed wlaczeniem? Troche slabo to zobrazowales... podaj wiecej konkretow...
>Kornel<
ja mialem taki problem i przypadkowo nacisnalem ENTER bo z nerwow walilem w klawe biggrin.gif i teraz wystarczy podczas tych reklam przed emczem powciskac ENTERT i hula biggrin.gif pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.