Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Megapatch Io/polevo - Potrzebna Pomoc
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
T-Mac
hej
od ponad tygodnia trwaja prace nad MEGAPATCHEM IO/POLEVO (cos jak superpatch wolfa tylko ze nasz bedzie lepszy biggrin.gif )
jezeli ktos jest chetny do pomocy niech sie zglosi do mnie na gg 2174966 lub tu na forum, a ja powiem co i jak smile.gif
oczywiscie potrzebne sa osoby ktore posiadaja jakas wiedze o edycji PES5 lub sa chodzaca encyklopedia - pilki noznej
zapraszam smile.gif
malarkey
ja chetnie pomoge, tylko umiejetnosci robienia dodatkow nie mam dry.gif ale np składy druzyn..moze sie przydam smile.gif
_DEVIL_
No to ja też pomoge! smile.gif
piwlak
ja jestem chetny do pomocy przy patchu.Mam duza wiedze o pilce noznej,a w edycji tez zacofany nie jestem.Tylko nie mam talentu do robienia dodatkow graficznych(twarze stadiony.)kontak na pm:P
qazwsx
To może się też przydam. Potrafię pomóc przy muzyce czy przyśpiewkach kiboli, a także chętnie pomoge przy statsach zawodników. Jakby co to gg 7996137
WąSu
Również służe pomocą!
T-Mac
fajnie ze ktos jest do pomocy
konkretnie chodzi mi o sklady narodowek jest to latwa sprawa ale troszke czasu pochlania

wiec tak tu jest stronka http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/t/team/index.html
sa wszystkie mecze sklady eliminacyjne world cup 2006
wybieramy druzyne np austrie klikamy na wynik meczu pozniej na FIFA Official Match Report spisujemy graczy
i tak kazdy jeden mecz podliczamy kto ile razy zostal powolany, 23 osoby z najwieksza iloscia powolan beda wchodzic w sklad rep

chyba wiadomo o co chodzi smile.gif jak cos nie jasne to walic na gg
oczywiscie podliczamy tylko narodowki zawarte w pes5 procz RPA Senaegal Maroko i Venezueli bo za te panstwa zrobilem nowe te co awansowaly na mundial togo ghana tobago i angola

Na pierwszy ogien ida
AUSTRIA
BELGIA
BULGARIA
CHORWACJA
CZECHY
DANIA
ANGLIA
FINLANDIA
FRANCJA
==>Benek<==
QUOTE(qazwsx @ Dec 21 2005, 16:21:09)
pomoge przy statsach zawodników
[right][snapback]46065[/snapback][/right]

Po co zmieniać staty zawodników??? blink.gif
Idziesz do kogoś on nie ma patcha i lipe masz bo u Ciebie inaczej sie gra niż u niego.
Jedziesz na oficjalny turniej gdzie np. poza koszulkami nie jest nic zmienione albo wogule nie ma żadnego patcha też gra nie wychodzi tak jak chcesz.
Jeśli od początku grasz sowją ulubioną drużyną wszystkie ruchy opanowane masz do perfekcji wiesz w którym momecie podać, oddać strzał, kiwnąć. Jeśli statystyki zawodników są pozmieniane gra się całkiem inaczej niż przyzwyczaiłeś się grając 2 miesiące na orginalnych statystykach.
Szata graficzna powinna jak najbardziej wyedytowana ale nie statystyki. Mam nadzieję że wyjdzie patch w którym parametry zawodników nie zostaną zmienone.
T-Mac
QUOTE(==>Benek<== @ Dec 21 2005, 18:36:06)
Po co zmieniać staty zawodników??? blink.gif
Idziesz do kogoś on nie ma patcha i lipe masz bo u Ciebie inaczej sie gra niż u niego.
Jedziesz na oficjalny turniej gdzie np. poza koszulkami nie jest nic zmienione albo wogule nie ma żadnego patcha też gra nie wychodzi tak jak chcesz.
Jeśli od początku grasz sowją ulubioną drużyną wszystkie ruchy opanowane masz do perfekcji wiesz w którym momecie podać, oddać strzał, kiwnąć. Jeśli statystyki zawodników są pozmieniane gra się całkiem inaczej niż przyzwyczaiłeś się grając 2 miesiące na orginalnych statystykach.
Szata graficzna powinna jak najbardziej wyedytowana ale nie statystyki. Mam nadzieję że wyjdzie patch w którym parametry zawodników nie zostaną zmienone.
[right][snapback]46091[/snapback][/right]

statow nie mam zamiaru zmienac chyba ze takich graczy jak Messi ktozy sa za slabo zrobieni, ale innych nie ruszam typu Ballack Ronaldinho itd...
==>Benek<==
No to świetnie:) zapowiada się dobrze wykonany patch. Życzę bezproblemowej i owocnej pracy nad MEGAPATCHEM
WąSu
Ja moge użyczyć jakiś faców naszych reprezentantów ,jak sie spodobają.
Czołem!
T-Mac
piwlak - dziala Austrie
soul - dziala Belgie
piwlak
Teraz robię Bułgarię
T-Mac
temat zamykam smile.gif
piwlak zglosil sie do opracowania wszystkich reprezentacji
dobry czlowiek smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.