Siemanko !!! Mam mały problemik z wybraniem home&away podczas robienia konami cup druzynami klubowymi w grupie :/ jest jakby zablokowane! Mam nowego superpatcha i niby wszystko odblokowane ? Hmmm moze ktos pomoze heh ???
luis nazario de lima
Dec 20 2005, 19:00
O co ci chodzi? W konami cup ustawia automatycznie czy grasz na wyjezdzie czy u siebie(przewaznie co jeden mecz tu i tu ) pozdro.
kamilsowin
Dec 20 2005, 19:19
chodzi o to ze np. robie robie champions league to gram tylko 3 mecze ;/ a chce grac w sumie 6 meczy- czyli mecz rewanz :/
kamilsowin
Dec 20 2005, 20:56
moze jednak ktos zechce pomoc?? widze ze wiele osob odwiedziło tego posta:/ POMOOCYYYYYYYY
torin
Dec 21 2005, 07:55
Nie da sie tak ustawic jak chcesz. Tak mi sie wydaje. I nie wal jednego postu za drugim
kamilsowin
Dec 21 2005, 11:23
Cos Ci nie pasuje??
Crawler
Dec 21 2005, 12:23
Nie, komp sam losuje, ja też chciałbym 6 meczy ale...da sie tylko 3 .I nie nabijaj postów ! Jakbyś nie wiedział on (Torin) jest w redakcji issonline...
hamer_sopot
Dec 21 2005, 16:00
Nie da się, To sa mecze bez rewanzu. Z rewanżem masz mecze w KO System. Grasz u siebie i na wyjeździe. I troche sie uspokuj
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.