Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kto gra w CM'a 01-02??????
board.issonline.pl > Inne > Gry
doli
Kto gra w CM'a 01-02?????? Ja uwarzam że to jest najlepsza gierka w stylku manager... inne CMy nie są tak łatwe i przejrzyste...
kemot
Dla mnie najlepszym managerem byl pierwszy w ktory gralem "nocami" czyli CM3, polecam wszystkim...

pisal kemot z praktyk 8)
Grabos
No, CM3 był super choć CM 03/04 też jest bardzo dobry. Czekam na CM5 i Football Manager 2005. Rywalizacja zapowiada się obiecująco 8)
siano
ja moge sie pochwalic, ze w moim bloku w CM'a gra chyba kazdy facet smile.gif /i tak ich na ISS'a przechrzcilem ;D/
a z CM 01-02 spedzilem niezapomniane chwile walczac Fidelis Andria o awans do Serie C1 smile.gif
zbysiu82
Ja gram w cm 01-02 obecnie mam 2009rok,gram Leverkusen
No i całkiem nieźle mi idzie.
Kiedyś grałem w tego samego tylko save poszedł się jebać wtedy miałem rok 2049.
Gram ustawieniem 3-5-2Atacking.
JAACA
Ja, tak jak cala seria, ewaluuje(tak sie chyba to pisze;P) razem z nia. Obecnie pykam w FM2005. Jak narazie probuje wyjsc moim ukochanym Leeds z drugiej ligi(bezskutecznie:P) :twisted:
baski18
He ja gralem w CM4 Lechem Poznań w pierwszym sezonie:

1 Miejsce Ligi Polskiej
Niestety w ćwierćfinale PP odpadlem z Wisła
Zdobyłem jednak Puchar Uefa biggrin.gif

Drugi sezon:
Calkowita dominacja Lecha w Polskeij Lidze ale takze wygrana Ligi Mistrzòw biggrin.gif

Najważniejsze transfery !!
Madej do MU za 25MLN ZŁ
Golinski do Barcy za podajze juz dokladnie nie pamietam ale chyba 30MLN ZŁ.
Jakiś młodzik z Angli przyszedl do mnie za grosze i robił wielka kariere !! W każdym meczu przynajmniej po 2 bramki.

Zatrudniłem nowego trrenera Svena Gorana Ericssona smile.gif Wtedy ustawiony jako asystent i z jego treningiem moi zawodnicy wymiatali biggrin.gif

Po 5 sezonach mialem 90MLN ZŁ na koncie smile.gif Wygrywałem z takimi zespołami jak Juve Barca czy Milan i mi sie ta gra znudziła smile.gif

Pozdro
zbysiu82
Największy mòj transfer w cm 01-02 był za 600mln zawodnika nie pamiętam bo był już rok sporo po 2020.
Mariolo
chyba 60 mln smile.gif
snake
Wychodzą jakieś update'y do wspomnianej wersji CM'a ? Jakby ktoścoś wiedział to proszę o pomoc :wink:
mariusz19
Ma ktoś może jakiegoś linka do spolszczenia tej gry? tzn. do cm 01-02!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.