Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie Odnośnie On-line.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Rasow
Witam.
Przejrzalem kilka stronek z tego forum i nie znalazlem odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie.Moze slabo szukalem ale niewazne.Otoz:

Czy majac orginalna wersje PES5 bede mogl normalnie grac po sieci (nie lokalnej;))beda w sieci lokalnej, majac wewnetrzne ip??

Mam zamiar zaqpic sobie orginalna wersje ale tylko pod takim warunkiem ze bede mogl smigac sobie przez internet.

Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
pancer
wydaje mi sie ze tak. ja mam chyba wewn. ip i dziala pieknie. a tak wogole to mozesz sobie przeciez sprawdzic na innej grze. wlacz sobie jakakolwiek inna i zobacz czy mozesz sie gdzies podlaczyc, takie moje zdanie, moze sie myle. ale nie sadze ;p
Lanek
Z pewnością będziesz mógł grac wink.gif
Rasow
no ja wlasnie nie wiem jak to jest...dlatego prosze o PEWNĄ odpowiedz.W PES4 trzeba bylo sie laczyc przez hamaichi czy jak to sie tak nazywalo.Ale w PES5 online jest troche zmieniony chyba.Bo od razu sie chyba nie laczysz z kims tylko na jakis serw.NIe jestem tego w 100% pewien.Wiec prosze o odpowiedz w 100% pewna czy da sie grac.
Rasow
generalnie super ze ktos odpowiedzial...pozdro....
Rique
Nie wiem czy da sie grac z wew. IP (jestem niemal na 100% pewnien ze tak) ale wiem na pewno ze grasz przez ich serwery... Nie mozna sie polaczyc bezposrednio z jakims IP np. kolegi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.