Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 5 Pc Superpatch 1.0 Wybija Do Windows!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
nixon
Witam :-)
Jestem tu nowy i mam problem. po wgraniu Superpatcha 1.0, odpaliłem PES5 i śmigało aż miło, bez problemów! Niestety gdy chciałem pograć z kumplem w dwójkę i kliknąłem w Options-Button Configuration to wywaliło mnie do Windowsa sad.gif

Przeglądałem forum i zastosowałem się do wszystkich Waszych wskazówek:

1 wyczyściłem foder save - nie pomogło

2 użyłem 3d analizera - nie pomogło

3 mam kartę GeForce 4200 TI 128 i najnowsze sterowniki do niej.

Dodam jeszcze, że przy instalacji nie zamieniałem pliku PES5.exe na oryginalny, wiadomo skąd mam gierkę ;-), a gdy już nie widziałem wyjścia to wyskoczył mi oczywiście komunikat o braku dysku w napędzie (swoją drogą nie potrafiłem znaleźć "no dvd" - może mi ktoś z Was da namiary?)

Liczę na Waszą pomoc, gra naprawdę wymiata wszystkie piłki w jakie do tej pory grałem na PC biggrin.gif i chyba nawet się skuszę na zakup w Ultimie tongue.gif

No to czekam na jakieś pomysły?
aNm
to se użyj ikony settings w pes5 na to pewnie nie wpadłeś :/ a jak chcesz z poziomy gry to ściągnij wersje 1.1 tam jest załatwiony ten problem...
nixon
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Działa przy settings! aNm masz u mnie wirtualnego browarka!
Niestety z poziomu gry nie idzie, dalej wybija do windowsa ale i tak wielkie dzięki!

A może masz jakiegoś linka do tej nowej wersji Superpatcha 1.1?
Byłbym wdzięczny smile.gif
NiGgA20
ja mam ten sam problem tlykoi nie znam sie za bardzo na tym jak uruchamia sie gre z pozomu settings
Riki101
QUOTE(NiGgA20 @ Dec 15 2005, 22:05:59)
ja mam ten sam problem tlykoi nie znam sie za bardzo na tym jak uruchamia sie gre z pozomu settings
[right][snapback]45534[/snapback][/right]

Opcje setting masz w folderze z gra
NiGgA20
no wiem ale jak przez nia uruchomic gre
NiGgA20
mi wychodzi wszystko okno wybor druzyn skladu potem daje mecz i wychodzi z windowsa ma ktos tak???
NiGgA20
QUOTE(NiGgA20 @ Dec 15 2005, 20:56:44)
mi wychodzi wszystko okno wybor druzyn skladu potem daje mecz i wychodzi z windowsa ma ktos tak???
[right][snapback]45542[/snapback][/right]

znaczy wychodzi do windowsa
BuLi
QUOTE(NiGgA20 @ Dec 15 2005, 22:05:59)
[right][snapback]45534[/snapback][/right]

ustawiasz sobie klawisze w settings, gre uruchamiasz normalnie i nie musisz w niej juz zmieniac button configuration.
i edytuj posty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.