Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Superpatchem
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
andrianoo
Witam jestem tu nowy i domyslalem sie ze cos źle zrobiłem nie tu załozyłem temat albo taki teamt sie juz pojawił ale z tego co szukałem to nic nie mogłem znaledźć odpowiedzi na mój problem otóz zainslowałem superpatcha nie wiem moze cos źle zrobiłem i jak właczam gre to menu sie zmieniło ale jak wchodze do edit,but configuration lub chce właczyć mecz to wywala mnie do windowsa.
Błągam niech mi ktos pomoze!!
patrix6
patch musi byc na czysta gre zainstalowany
andrianoo
Ale ja instalowałem na czysta gre i nie wiem co tak sobie mysle ze ja cos źle zrobiłem kurde jest moze jakis link albo ktos tłumaczył juz na forum po polsku jak to zrobić?Błągam niech mi ktos pomoze!!!
andrianoo
Kurde jak wchodze do edit i chce włączyc mecz to mnie wywala do windowsa ,a wczesneij tez mnie wywalało jak wchodziłem do but configuration ale zcignałem pewna rzecz ii z but mnie juz nie wywala a z edit i meczy tak.LUDZIE POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aNm
QUOTE(andrianoo @ Dec 14 2005, 15:07:53)
Kurde jak wchodze do edit i chce włączyc mecz to mnie wywala do windowsa ,a wczesneij tez mnie wywalało jak wchodziłem do but configuration ale zcignałem pewna rzecz ii z but mnie juz nie wywala a z edit i meczy tak.LUDZIE POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[right][snapback]45390[/snapback][/right]

albo nie umiesz korzystać z szukaj albo ja o czymś nie wiem jaką masz karte graficzną...
andrianoo
DZIAŁA!!!!!!!!
NiGgA20
QUOTE(andrianoo @ Dec 14 2005, 15:07:53)
[right][snapback]45390[/snapback][/right]

QUOTE(andrianoo @ Dec 14 2005, 15:25:37)
DZIAŁA!!!!!!!!
[right][snapback]45398[/snapback][/right]

jestem ciekaw co zrobiłes ze juz ci dziala bo mi w menu juz nie wychodzi z gry ale gdy dam mecz tak jesli mozerz napisz co zrobiles ze juz ci dziala oki z góry dzieki chyba ze ktos inny wie tez bede wdzieczny
lukasz0
a co zrobic jak sie ma "pokrzywione" koszulki ;( ?
Mortin
QUOTE(lukasz0 @ Dec 15 2005, 17:58:30)
a  co zrobic jak sie ma "pokrzywione" koszulki ;( ?
[right][snapback]45505[/snapback][/right]

no wlasnie mam ten sam problem ze koszulki w edit mode wygladaja normalnie ale gdy mecz wlaczam to sa zle pozszywane :/ czy ma ktos z was jakas rade na to
dj_adamus
QUOTE(lukasz0 @ Dec 15 2005, 17:58:30)
a  co zrobic jak sie ma "pokrzywione" koszulki ;( ?
[right][snapback]45505[/snapback][/right]

Mam ten sam problem, ale dokładniej to dotyczy to tylko kariery którą wgrałem, a w zwykłym meczu koszulki są normalne!! Oto jak wygladają koszulki w mojej karierze:
[img=http://img217.imageshack.us/img217/932/beztytuu2ls.th.jpg]
user posted image

Czy ma ktoś na tą radę?? Zainstalowałem właśnie Superpatch Update 0.1, który to niby miał porawić te pokrzywione koszulki, ale niestety nic z tego sad.gif A czy to może zależeć od tego że to jest stara kariera? Może muszę zacząć nową karierę, żeby te koszulki były OK ??
hetfield88
QUOTE(dj_adamus @ Dec 18 2005, 14:58:19)
Mam ten sam problem, ale dokładniej to dotyczy to tylko kariery którą wgrałem, a w zwykłym meczu koszulki są normalne!! Oto jak wygladają koszulki w mojej karierze: http://www.badongo.com/pic.php?file=Real+k... tytu3u2.JPG&s=

Czy ma ktoś na tą radę?? Zainstalowałem właśnie Superpatch Update 0.1, który to niby miał porawić te pokrzywione koszulki, ale niestety nic z tego sad.gif A czy to może zależeć od tego że to jest stara kariera? Może muszę zacząć nową karierę, żeby te koszulki były OK ??
[right][snapback]45810[/snapback][/right]

ja tez mam identyczny problem z koszulkami w karierze, a gram atletico madryt, napis sponsora "KIA" mają gdzies pod pachami......prosze pomozcie nam !!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.