Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ss I Amf Co Oznaczaja Te Pozycje ?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
gaca
Witam mam pytanko odnośnie ustawienia zawodników na danej pozycji w Pes 5 wie ktoś może co oznacz pozycja SS i AMF i która z tych pozycji jest bardziej atakująca .
Pozdrawiam
lukasso
SS to super sayan
luis nazario de lima
Ss- jest to pozycja za napastnikiem , taki cofniety napastnik( np. Ronaldinho, Totti)
Amf- to ofensywny pomocnik (attack middlefielder)- np. Kaka
Pozdro all.
maciek_ssi
SS - second striker
RuDi
AMF jest to pomocnik grajacy za napastnikami
Karol Johnn
Amf - To Ofensywny pomocnik, a SS to jest snajper najbardziej wysuniety, taka szpica
maciek_ssi
QUOTE(Karol Johnn @ Dec 14 2005, 09:00:26)
Amf - To Ofensywny pomocnik, a SS to jest snajper najbardziej wysuniety, taka szpica
[right][snapback]45345[/snapback][/right]

nieprawda, patrz i czytaj:

user posted image
Mefju
gram Realem i Robinho mam jako SS i strzelam nim najwiecej bramek :| heh tongue.gif
tez sie zastanawielem co oznaczaja te skroty, a moze mi ktos powie co oznacza taki pasek w formation options jeden jest zielony - od zmeczenia a ten na dole taki maly? co on oznacza:)? z gory dzieki!
maciek_ssi
QUOTE(Mefju @ Dec 14 2005, 17:26:11)
gram Realem i Robinho mam jako SS i strzelam nim najwiecej bramek :| heh tongue.gif
tez sie zastanawielem co oznaczaja te skroty, a moze mi ktos powie co oznacza taki pasek w formation options jeden jest zielony - od zmeczenia a ten na dole taki maly? co on oznacza:)? z gory dzieki!
[right][snapback]45411[/snapback][/right]

brązowy? sumujące się zmęczenie zawodnika
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.