Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Superpatch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
aNm
Moim zdaniem spieprzyli ten patch... rozumiem dużo pracy ich kosztował ale jak na wydłużynie premiery żeby tyle bugów to jeszcze miało stroje źle zrobione... o twarzach nie wspomne praktycznie jedynie norek ma przyzwoite a tak to same błędy nie wiem po co je robili ci co nie umieją.... najlepsze z tego wszystkiego to tylko stadiony korki piłki reszta to totalna hała... zero zmian np w real betis badź benefice wszyscy zajeli sie samymi realami madrytami nie wiem po co.... mieli tam praktycznie w porządku twarze....

menu jest fatalne wogule wole orginalne i orginalna muzyke dlatego nie skorzystalem z e_text'u

Jednym słowem ten patch to jak premiera dooma3 wiele obietnic nie wykonanych i sporo nie dociągnieć aby tylko okrzyknąć to jako superpatch, Szczerze wolałbym zdrową dawną rywalizacje miedzy FHC, Wolfem i innymi na soccergaming dużo osób uważa tak jak ja....

pS. nie moge sie doczekać opini norka[uważam że on zrobił wszystko w porządku]
CJ-2005
mi sie ten patch nawet podoba
przemos
wedlug mnie super sa zrobione stadiony wielki + ogolnie za duzo błedów np stroje wywalanie do windy przy konfiguracji pada no i to ze trzeba miec orginala by cieszyc sie poprawnymi nazwami druzyn jak ghanna trynidad a nie kazdego stac an wywalnie 140 zl
ps no i twarze duzo zepsutych nie pasuja do glowy np ronaldo henry
ojejku
QUOTE(aNm @ Dec 13 2005, 07:04:20)
Moim zdaniem spieprzyli ten patch... rozumiem dużo pracy ich kosztował ale jak na wydłużynie premiery żeby tyle bugów to jeszcze miało stroje źle zrobione... o twarzach nie wspomne praktycznie jedynie norek ma przyzwoite a tak to same błędy nie wiem po co je robili ci co nie umieją.... najlepsze z tego wszystkiego to tylko stadiony korki piłki reszta to totalna hała... zero zmian np w real betis badź benefice wszyscy zajeli sie samymi realami madrytami nie wiem po co.... mieli tam praktycznie w porządku twarze....

menu jest fatalne wogule wole orginalne i orginalna muzyke dlatego nie skorzystalem z e_text'u
Jednym słowem ten patch to jak premiera dooma3 wiele obietnic nie wykonanych i sporo nie dociągnieć aby tylko okrzyknąć to jako superpatch, Szczerze wolałbym zdrową dawną rywalizacje miedzy FHC, Wolfem i innymi na soccergaming dużo osób uważa tak jak ja....

pS. nie moge sie doczekać opini norka[uważam że on zrobił wszystko w porządku]
[right][snapback]45211[/snapback][/right]

Uważam dokładnie tak samo, LIPA. Jak powiedziałeś Norek nie zawiódł i Frenkie. Reszta poniżej przeciętnej... A miało być tak pięknie ? sad.gif((

pozdro.
Gregor
Jeszcze raz prosze (i może się doprosze wreszcie): powiedzcie czy jest możliwość wrzucenia samych stadionów z Superpatcha i jak to zrobić??
Lanek
tak jest taka możliwość. Musisz wyciągnąć z tego patcha z 0'texta stadiony i później wrzucić je u siebie na swoim 0'textcie
T-Mac
to twoj szczesliwy dzien bo kolega torin udostepnil mi stadiony bo samego patcha to ja nie chcialem, nasluchalem sie ze nie warto sciagac jedynie co fajne to wlasnie te stadiony
no i dysponuje linkiem smile.gif
prosze bardzo
Stadiony Superpatch
..::SHADOW::..
Dzieki T-Mac za te stadiony bo po wgraniu patcha wywalało mnie do Windowsa a teraz przynajmiej bede mógł grac na dobrze zrobionych stadionach
Silent Killer
biggrin.gif nie żebym się czepiał norka ,to świetny facemaker . Jeden z najlepszych w Polsce i Europie , ale jak widzę te podlizywanie się "o twarzach nie wspomne praktycznie jedynie norek ma przyzwoite" to żygać mi się chcę !! dry.gif
Gregor
T-mac dzięki!!!!!!! A ponumerowane są biny??żebym wiedział które pliki podmienić.
MaGiK
Jak wlanczam button config to wywala mnie do windowsa :-/ a ja gram na padzie HLP !!!!!!!!!
Gregor
Już wyszła łatka do Superpatcha uzepełniająca ten brak właściwie nowy patch. Poszukaj na stronkach z tematyką PES.

A ja mam jeszcze prośbe do kogś kumatego zeby pomógł nie kumatemu biggrin.gif . Chciałbym prosić o link do instrukcji z instalowaniem stadionów. Plaease!
aNm
QUOTE(Silent Killer @ Dec 16 2005, 15:47:16)
biggrin.gif nie żebym się czepiał norka ,to świetny facemaker . Jeden z najlepszych w Polsce i Europie , ale jak widzę te podlizywanie się "o twarzach nie wspomne praktycznie jedynie norek ma przyzwoite" to żygać mi się chcę !!  dry.gif
[right][snapback]45610[/snapback][/right]

widze że nie znam jeszcze twojej zajebisto*** blink.gif
gdzie tu podlizywanie ?? chyba wiem co mi sie podoba... nie wiem ale chyba czytac ze zrozumieniem to nie umiesz huh.gif
tomky
U mnie gdy echodzę do ustawień zmian składu przed meczem to wiesza mi się pad !!! Co z tym zrobić?
Imielok
Usuń save'y tez tak miałem a jak je usunąłem to juz wszystko działa:)
tomky
IMIELOK
Dzięki pomogło
culles
Jak dla mnie to ogólnie lipton jest, bo staty są zmienione, a ja się na takie coś nie piszę, na turniejach są oryginalne i u mnie muszą być takie same. Pacza nie pobierałem i pobierał nie będę, chyba że zmusi mnie do tego gra w którejś z lig 5'tki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.