dla mnie ten wielki SUPER PATCH nie powienien sie tak nazywac, jego poprawna nazwa to SUPER Zje*** PATCH, a dlaczego otow wyjasniam:mala historyjka:
gdy sie patch pokazal zassalem go z torrenta, co sie okazalo jedno z archowow bylo uszkodzone i nie wszystko wgralem do grym, jednym slowem kazda proba wejscia w mecz konczyla sie zawiecha taka ze musialem resetowac kompa, nie rezygnujac zassalem jeszcze raz z innego zrodelka

bosko naczekalem sie 2 dni na ten patchek no i odinstalowalem gre zainstalowalem, jak nakazywalo na czysta gre instalnelem patcha i zachwycony wlazlem do gry, nie bawiac sie w granie lig itp, chcialem popatzrec na stadiony koszulki i posluchac oprawy muzycznej gralem emczyk za meczykiem bylo swietnie, jednak dzisja naszla mnie ochota pogrania ligii, wiedzialem ze po takich patchach zadko sie da kontynuowac gre na starym save wiec zaczelem od nowa, piekna poprawa i pierwszy mecz i znow #@!$!#!@# to samo meny formacji i ZAWIECHA, mysle no nic RESET i sprawdzam master lige TO SAMO, sprawdzam puchar TO SAMO, patch jest beznadziejny pod tym katem rozpi***** cala gre nie mozna spokojnie grac, zajeli sie kopatybilnoscia online a spier***** gre na singlu, mam nadzieje, ze niebawem wyjdzie cos innego bo mam w dupie taki "super patch" !!!

[right][snapback]45672[/snapback][/right]
mi wszystko działa lux tylko problem jest z koszulkami ronaldo nie pisz że są lux wszystkie bo np francji lyonu albo betisu nie są...