Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Super Patchem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
isaac
witam wszystkich...jestem tu nowy ale juz dlugi czas ciupie w pes-a...nigdy nie interesowalo mnie wgrywanie roznych rzeczy,ale teraz zainteresowal mnie ten super patch ale niestety nie wiem jak go mam wgrac...otwieram kazda czesc przez dkz studio,ale co dalej???blagam opiszcie wszystko dokladnie bo ja jestem zielony w tych sprawach :/ ...z gory wielkie dzieki
albin99
wiem jak to jest napisz mi jutro na gg to ci wszystko powiem to co wiem
5832645
isaac
dzieki za chceci ale juz to rozkminilem biggrin.gif ...jakbym czegos nie wiedzial to sie zglosze smile.gif
patrix6
QUOTE(isaac @ Dec 13 2005, 14:15:42)
dzieki za chceci ale juz to rozkminilem biggrin.gif ...jakbym czegos nie wiedzial to sie zglosze  smile.gif
[right][snapback]45233[/snapback][/right]

ale typ mad.gif
luis nazario de lima
Jak chcesz to mi mozesz napisac na gg (lub ktos kto chce biggrin.gif ) z SUPERPATCHA chcialbym wyciagnac stadioniki(podmienic , da sie tylko niektóre?) moze cos jeszce / takze piszcie czekam/ pozdro all
gg- 1771924 - pisz nawet jak niedostepny co i jak z tym dkz studio

aha i jescze jedno napisz mi ktos na gg gdzie sa poszczegolne pliki ze stadionami, piłkami itd(bo niechce wszystkiego sciagac tylko poszczegolne pliki)
slyszalem ze mozna grac online po sicagnieciu tego patcha(jaki osobiscie plik pozwala na to? - dobra sory ze tyle i dzieki za pomoc.(jak bedzie dry.gif )
isaac
jednak jest problem...jezeli skopiuje plik startowy pes5.exe i uruchamiam gre to wyskakuje mi:please insert disc...a jezeli tego nie zrobie to gra wylacza mi sie w chwili uruchomienia meczu...co mam robic???
patrix6:tak-jestem zielony i co z tego?
sicorec
QUOTE(isaac @ Dec 13 2005, 18:14:50)
jednak jest problem...jezeli skopiuje plik startowy pes5.exe i uruchamiam gre to wyskakuje mi:please insert disc...a jezeli tego nie zrobie to gra wylacza mi sie w chwili uruchomienia meczu...co mam robic???
patrix6:tak-jestem zielony i co z tego?
[right][snapback]45266[/snapback][/right]

sicorec
ja mam ten sam problem z plikiem pes5.exe jak instaluje na dawny plik to nie chce sie otowrzyc i wyskakuje blad: wrong disc inserted i nie wiem dlaczego
torin
Jak to dlaczego smile.gif Dyskusja ta jest bezprzedmiotowa. Panowie macie piraty i dupa blada, nie pogracie tongue.gif
Lukas_lbn
ja mam oryginała i jak wgram patha to jak wchodze w tryb online robie pokój i jak chce wejsc do formacji to wyskakuje connection was lost prubowałem z plikiem pes5.exe z patha jak i oryginał czy cos tkwi w pathu ?? bo na crash overall chodził mi trym online
CRIS89
mam problem z kitseverem otoz koszulki m.in juve i chelsea sa krzywe emblematy kulubow na ramieniu stad prosba z pomoca lub przeslanie dobrego kits np na rapidshera
sebos
mam pytanko: w jaki sposób można zmienić nazwy drużyn narodowych bo w tym patchu są nowe flagi lecz nie zmieniły się nazwy nowych drużyn?
Lub jakim to się robi programem?
Jeżeli taki temat już był to sorki ale jestem pierwszy raz na forum
maciek_ssi
QUOTE(CRIS89 @ Dec 13 2005, 21:51:34)
mam problem z kitseverem otoz koszulki m.in juve i chelsea sa krzywe emblematy kulubow na ramieniu stad prosba z pomoca lub przeslanie dobrego kits np na rapidshera
[right][snapback]45322[/snapback][/right]

instalowales patcha i zarazem masz zainstalowany jeszcze kitserver?
blink.gif
Gregor
Czy ktoś mi może powiedzieć jak zainportować same stadiony?? Prosze?? Bo stadiony są wyje*** a reszta oprócz dźwięku(ale ten już mam) to totalna KASZANA!!! Wogule to nie jest SUPER patch wręcz przeciwnie pięcet razy wole swojego zwykłego z powrzucanymi twaryczkami, strojami, i option failem. Jeszcze raz prosze o wytłumaczenie mi jak zainportować same stadioniki.
Kuba133
czesc otoz wgralem tego patcha zgodnie z instrukcja i jak daje mecz albo trening albo edit to mi wychodzi do windowsa !!! co robic powiem jedynie tyle ze szukalem pocalym forum i nie ma opisanego takiego bledu !!

POMOZECIE??
pancer
ja mam masakryczny problem. nawetn ie moge sciagnac tego patcha!! jak probuje sciagnac niektore czesci pokazuje mi ze zostal on usuniety, albo cos w tym stylu. na rapidshare to mam. nie wiem co zrobic, albo niech ktos to naprawi, albo wlozy na rapidshare od nowa. dzisiaj rano sciagalem z rapida i tam jakiegos innego i bylo okej, wrocilem na chjate i chu*.
aNm
QUOTE(Kuba133 @ Dec 14 2005, 19:08:49)
czesc otoz wgralem tego patcha zgodnie z instrukcja i jak daje mecz albo trening albo edit to mi wychodzi do windowsa !!! co robic powiem jedynie tyle ze szukalem pocalym forum i nie ma opisanego takiego bledu !!

POMOZECIE??
[right][snapback]45438[/snapback][/right]

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=2873&st=80
sprawdź to co jest na tej stronie...
Gregor
Jeszcze raz prosze (i może się doprosze wreszcie): powiedzcie czy jest możliwość wrzucenia samych stadionów z Superpatcha i jak to zrobić??
Dreed
dla mnie ten wielki SUPER PATCH nie powienien sie tak nazywac, jego poprawna nazwa to SUPER Zje*** PATCH, a dlaczego otow wyjasniam:mala historyjka:

gdy sie patch pokazal zassalem go z torrenta, co sie okazalo jedno z archowow bylo uszkodzone i nie wszystko wgralem do grym, jednym slowem kazda proba wejscia w mecz konczyla sie zawiecha taka ze musialem resetowac kompa, nie rezygnujac zassalem jeszcze raz z innego zrodelka smile.gif bosko naczekalem sie 2 dni na ten patchek no i odinstalowalem gre zainstalowalem, jak nakazywalo na czysta gre instalnelem patcha i zachwycony wlazlem do gry, nie bawiac sie w granie lig itp, chcialem popatzrec na stadiony koszulki i posluchac oprawy muzycznej gralem emczyk za meczykiem bylo swietnie, jednak dzisja naszla mnie ochota pogrania ligii, wiedzialem ze po takich patchach zadko sie da kontynuowac gre na starym save wiec zaczelem od nowa, piekna poprawa i pierwszy mecz i znow #@!$!#!@# to samo meny formacji i ZAWIECHA, mysle no nic RESET i sprawdzam master lige TO SAMO, sprawdzam puchar TO SAMO, patch jest beznadziejny pod tym katem rozpi***** cala gre nie mozna spokojnie grac, zajeli sie kopatybilnoscia online a spier***** gre na singlu, mam nadzieje, ze niebawem wyjdzie cos innego bo mam w dupie taki "super patch" !!! mad.gif mad.gif mad.gif
dj_adamus
QUOTE(CRIS89 @ Dec 13 2005, 22:51:34)
[right][snapback]45322[/snapback][/right]

Ja mam ten sam problem z koszulkami Realu! Nie wiem co robic? Trzeba podczas instalacji Superpatcha odinstalować kitservera, czy nie??
lukasso
trzeba
wogle wywalcie go
koszulki beda lux
aNm
QUOTE(Dreed @ Dec 17 2005, 00:10:39)
dla mnie ten wielki SUPER PATCH nie powienien sie tak nazywac, jego poprawna nazwa to SUPER Zje*** PATCH, a dlaczego otow wyjasniam:mala historyjka:

gdy sie patch pokazal zassalem go z torrenta, co sie okazalo jedno z archowow bylo uszkodzone i nie wszystko wgralem do grym, jednym slowem kazda proba wejscia w mecz konczyla sie zawiecha taka ze musialem resetowac kompa,  nie rezygnujac zassalem jeszcze raz z innego zrodelka smile.gif bosko naczekalem sie 2 dni na ten patchek no i odinstalowalem gre zainstalowalem, jak nakazywalo na czysta gre instalnelem patcha i zachwycony wlazlem do gry, nie bawiac sie w granie lig itp, chcialem popatzrec na stadiony koszulki i posluchac oprawy muzycznej gralem emczyk za meczykiem bylo swietnie, jednak dzisja naszla mnie ochota pogrania ligii, wiedzialem ze po takich patchach zadko sie da kontynuowac gre na starym save wiec zaczelem od nowa, piekna poprawa i pierwszy mecz i znow #@!$!#!@# to samo meny formacji i ZAWIECHA, mysle no nic RESET i sprawdzam master lige TO SAMO, sprawdzam puchar TO SAMO, patch jest beznadziejny pod tym katem rozpi***** cala gre nie mozna spokojnie grac, zajeli sie kopatybilnoscia online a spier***** gre na singlu, mam nadzieje, ze niebawem wyjdzie cos innego bo mam w dupie taki "super patch" !!! mad.gif  mad.gif  mad.gif
[right][snapback]45672[/snapback][/right]

mi wszystko działa lux tylko problem jest z koszulkami ronaldo nie pisz że są lux wszystkie bo np francji lyonu albo betisu nie są...
Rand
QUOTE(Dreed @ Dec 17 2005, 00:01:39) [snapback]45672[/snapback]

gdy sie patch pokazal zassalem go z torrenta, co sie okazalo jedno z archowow bylo uszkodzone i nie wszystko wgralem do grym, jednym slowem kazda proba wejscia w mecz konczyla sie zawiecha taka ze musialem resetowac kompa, nie rezygnujac zassalem jeszcze raz z innego zrodelka smile.gif bosko naczekalem sie 2 dni na ten patchek no i odinstalowalem gre zainstalowalem, jak nakazywalo na czysta gre instalnelem patcha i zachwycony wlazlem do gry, nie bawiac sie w granie lig itp, chcialem popatzrec na stadiony koszulki i posluchac oprawy muzycznej gralem emczyk za meczykiem bylo swietnie, jednak dzisja naszla mnie ochota pogrania ligii, wiedzialem ze po takich patchach zadko sie da kontynuowac gre na starym save wiec zaczelem od nowa, piekna poprawa i pierwszy mecz i znow #@!$!#!@# to samo meny formacji i ZAWIECHA, mysle no nic RESET i sprawdzam master lige TO SAMO, sprawdzam puchar TO SAMO, patch jest beznadziejny pod tym katem rozpi***** cala gre nie mozna spokojnie grac, zajeli sie kopatybilnoscia online a spier***** gre na singlu, mam nadzieje, ze niebawem wyjdzie cos innego bo mam w dupie taki "super patch" !!! mad.gif mad.gif mad.gif

Zgadzam sie całkowicie ten sam błąd mam!!!!!! Ten patch rozwala całą gre!!! Na wszystkich przyjdzie czas i też sie coś rozwali zobaczycie!!!! Naprawde żałuje ze ten patch zainstalowałem :/
!
bobex77
Jezeli chodzi o zwieche to wystaczy ze wywalicie jakis plik z save w konami/pes5/save/folder 1
a bedzie dzialac mi dziala:))
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.