Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 7 [12.12.2005-18.12.2005]
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
pudek357
25 kolejka wink.gif

pudek357 (Paragwaj) 3 - 4 (Japonia) Iras

Mecz pod dyktando Irasa mimo, ze moglem zremisowac kiedy czerwona kartke dostal japoniec biggrin.gif ale niestety nie udalo sie.

bramki

------------------------------------

26 kolejka wink.gif

tooom19 (Bułgaria) 1 - 2 (Paragwaj) pudek357

Mecz w ktorym dostalem prawie zawalu serca smile.gif kompletnie nic nie siedzialo moim zawodnikom, zero skutecznosci (przestrzelony rzut karny). Ale najwazniejsze ze udalo sie strzelic o ta jedna bramke wiecej wink.gif

bramki

------------------------------------

27 kolejka wink.gif

pudek357 (Paragwaj) 5 - 1 (Rosja) Drake

bramki

pawel_szulc
MOJE WYNIKI KOLEJEK 25-28

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25 kolejka:

Rafalinsky (Wybrzeze Kosci Sloniowej) vs. pawel_szulc (Dania)
1:6

Opis:
CODE
Duzo do opisywania nie ma :P Strzelilem pierwszego gola juz w 2 minucie meczu. Pozniej caly czas atakowalem oraz napieralem na Rafalinskiego. Zaatakowal mnie powazniej moze ze 3 razy. Wtedy tez strzelil swojego jedynego gola. Mialem duzo dobrych sytuacji stad wynik 6:1 choc nie ukrywam ze moglo byc wiecej.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26 kolejka:

pawel_szulc (Dania) vs. lazy_bum(Serbia i Czarnogora)
3:0

Opis:
CODE
Walkower.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

27 kolejka:

Empo (Ukraina) vs. pawel_szulc (Dania)
0:4

Opis:
CODE
Troche sie obawialam tego meczu ale poszlo z gorki :P Nie opisze dokladniej bo nie ma praktycznie czego opisywac :P

28 kolejka:

tooom19(Bulgaria) vs. pawel_szulc (Dania)
1:2

Opis:
CODE
W tym meczu troche sie nameczylem. Z pozoru "slaby" tooom okazal sie naprawde dobrym rywalem. Przez caly mecz probowalem przebic jego obrone, a jak juz sie udalo to albo przestrzelalem albo bramkarz wylapywal. Strzelilem jednak 2 gole z czego sie bardzo cieszylem. W "Loss time" tooom strzelil bramke po kontrze stad wynik 2:1 dla mnie.

Pozdrawiam
Rafalinsky
Rafalinsky (Wybrzeze Kosci Sloniowej) vs. pawel_szulc (Dania)
1:6

Opis:
CODEDuzo do opisywania nie ma tongue.gif Strzelilem pierwszego gola juz w 2 minucie meczu. Pozniej caly czas atakowalem oraz napieralem na Rafalinskiego. Zaatakowal mnie powazniej moze ze 3 razy. Wtedy tez strzelil swojego jedynego gola. Mialem duzo dobrych sytuacji stad wynik 6:1 choc nie ukrywam ze moglo byc wiecej.

hmm,to prawda smile.gif nic nie gralem... ale o co mam grac z -15 pkt,btw p_s jest w formie jego zawodnicy gryzli trawe przez 90 min (jakby poniuchali przed meczem...) ale napewno wplyw na przebieg meczu miala pierwsza proba gdzie po 7 min meczu byl lost,we wznowieniu nagle 0-1,0-2 i... odpuscilem rolleyes.gif gratki dla zwyciescy wink.gif
Rafalinsky
drake 1 - 4 jo
rosja - wks

ciezkie spotkanie,mecz wyrownany na maxa ale po pierwszej mojej bramie ( z roznego) drake chyba odpuscil,tak wygladalo,potem nastepne 3 i moje ataki,pod koniec ladniutki strzal drake'a i od slupka z daleka na 1-4

snake 0 - 4 jo
grecja - wks

na poczatku kanonada snake'a,nie wiedzialem co sie dzieje,slupki,bramkarz sie wykladal,cudem wyjmowal sam na sam,w sumie farta mialem,potem sie wyrownalo a pozniej juz moja przewaga i jak slusznie snake zauwazyl 3 gole z glowki,ale ostatnia byla ozdoba meczu,szkoda ze nie nagralismy tego,dosrodkowanie z rogu (rogu boiska nie rzutu roznego) i odrazu z woleja z pierwszej potezna petarda z lini pola karnego w samo okno!!! bramkarz nawet sie nie ruszyl...

jo 4 - 0 shaigan
wks - polska

tym razem to ja od poczatku ruszylem do natarcia,czego efektem szybko strzelone 3 bramki,do przerwy 3-0 pozniej shaigan sie podniosl i napieral smile.gif ostro w ostatniej minecie meczu wbilem 4ego i o dziwo zadnej bramy z glowki cool.gif
korzen
korzen 2-1 drake

Mecz był bardzo dziwny. Rozegrany w dwa dni. Motałem obroną Drake'a ostro, miałem kilka 'setek'. Niestety Sonck i Mpenza nie potrafili pokonac bramkarza w sytulacji sam na sam. 0-0 Do przerwy. Po 2min 2 połowy Lost Connection. Bylo pozno wiec zagralismy dzis. Mozna by powiedzeic ze mecz rozpoczelismy na nowo. Obraz gry nie zmienił sie w stosunku do dnia wczorajszego, ale to w 11 minucie 2 połowy Drake strzelil gola. Jego gracz oddał 'strzał rozpaczy' taki ktory nie miał prawa wpaść....a moj bramkarz popisał sie fenomenalna interencja i tak niefortunnie odbil pilke ze ona wylądowała pod nogą zawodnika Drakego, ktory miał przed sobą pustą bramke...i gol. Drake nie zmienił stylu gry, nie grał na czas i chwała mu za to. Dalej prowadziłem gre. Wkoncu zdobylem tak upragnioną bramke, osmieszając obrone Drakiego. W 40min drugiej połowy po ładnej akcji Goora, Mbo Mpenza zaskoczył bramkarza i gol. 2-1. Szczęsliwie sie skonczylo. Dzieki Drake. Zachęcam do sciagania skrótu meczu.

Skrót [1:15 , Waga: 5mb, Muza: U2-Always]
pawel_szulc
MOJE WYNIKI KOLEJEK 29-32

29 kolejka:

pawel_szulc (Dania) vs. shaigan (Polska)
?:?

Opis:
CODE
Mecz sie jeszcze nie odbyl.

30 kolejka:

Wiselka (Senegal) vs. pawel_szulc (Dania)
1:0

Opis:
CODE
O meczu nic nie napisze oprocz tego ze przez caly mecz Wiselka mial 3 akcje... i wiem ze nie tylko ze mna wlasnie w taki sposob wygral.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

31 kolejka:

pawel_szulc (Dania) vs. amar (Rumunia)
?:?

Opis:
CODE
Mecz sie jeszcze nie odbyl.

32 kolejka:

Drake (Rosja) vs. pawel_szulc (Dania)
0:1

Opis:
CODE
Drake mimo ze jest w tabeli nisko zagral na naprawde wysokim poziomie. Podobnie jak w meczu z tooomem19 troche sie nameczylem zeby najpierw strzelic bramke, a pozniej utrzymac rezultat.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.