Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Albin99
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
albin99
siemka w koncu zrobiłem pare twarzy pamietajcie ze to maoje pierwsze twarze w moim wykonaniu aha i włosów nie umie nie wiem ja zrobic
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
mam nadzieje ze bedziecie oceniać
user posted image
prosze was oceniajcie moje pierwsze twarze to sa i kazdy głos sie liczy dla mnie i mówcie co poprawić ale oceniajcie je jescze raz prosze rolleyes.gif
Crawler
No jak na pierwsze twarze to naprawde dobre. Według mnie najlepszy Ballack i Roberto Carlos. Brawo. smile.gif Kaka... co tu powiedzieć, średni i Hargreaves mniej podobieństwa... Pozdro
abus
Twarze bardzo podobne do tych od Konami.
Zrób kogoś kogo nie ma w grze smile.gif
Grabos
WOW fajne mordki. Będzie można je ściągnąc???
lukasso
słabe :/
onix_the_chosen
albin99 przyloz sie bardziej,wiem ze jestes poczatkujacy ale napewno stac cie na wiecej. pozdro smile.gif
albin99
napisz mi na gg bo coś z netem mam jakis problem najlepiej dzisiaj i dzieki za ocene nr
5832645 sorki pomyłka moze mi kroś powiedziec jak zrobić np ali karimi a jego twarzy nie ma numrku w grze i nie wiem dlatego robie tylko z gry bo nie wiem moze mi ktoś powiedziec byłbym wdzieczny i włosów nie umie nie wiem gdzie zrobic wiec na włosy pszymykajcie oko
albin99
QUOTE(abus @ Dec 11 2005, 08:41:22)
Twarze bardzo podobne do tych od Konami.
Zrób kogoś kogo nie ma w grze smile.gif
[right][snapback]45046[/snapback][/right]

user posted image
siemka jestem szcześliwy bo zrobiłem 1 twarz vennegoora a on nie miał numerku a wczesniej nie wiedziałem jak tak mam zrobić więc to była próba czy mi wyjdzie w grze i wyszło moze nie jest fajna ta twarz sami oceńcie
bobex77
wow calkiem calkiem tylko ma jakies niedociagniecia albo slaba jakos screena ale pracuj dalej coraz lepiej ci idzie pozdro
tomek828
QUOTE(albin99 @ Dec 12 2005, 00:24:41)
user posted image
siemka jestem szcześliwy bo zrobiłem 1 twarz vennegoora a on nie miał numerku a wczesniej nie wiedziałem jak tak mam zrobić więc to była próba czy mi wyjdzie w grze i wyszło moze nie jest fajna ta twarz sami oceńcie
[right][snapback]45101[/snapback][/right]

oczy do poprwy
chyba robiles z kiepskiej foty bo jedna polowa twarzy jest w cieniu
wiec jak znajdziesz dobro fote to twarz bedzie pewnie o wiele lepsza
lukasso
bardzo slaby ten heselink
przyłoż sie bardziej
potem u mieszczaj dobre twarze a my bedziemy chwalic
pa tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.