Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziwny Problem Z Grafika
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
g4l4
czesc mam taki problem w pesie, zawsze gram na low i 1024x860 rozdzielczosci i jak dam detale na medium to mi sie gra zacina a nie kiedy jak dam detale na medium to mi sie gra nie zacina, albo sie zacina tylko menu. dziwna sprawa mial ktos taki problem?
pancer
stary, lepiej przeczytaj jeszcze raz co napisales. nie jest to zbyt logiczne. polska mowa bardzo trudna byc. pozdro
patrix6
QUOTE(g4l4 @ Dec 9 2005, 18:56:34)
czesc mam taki problem w pesie, zawsze gram na low i 1024x860 rozdzielczosci i jak dam detale na medium to mi sie gra zacina a nie kiedy jak dam detale na medium to mi sie gra nie zacina, albo sie zacina tylko menu. dziwna sprawa mial ktos taki problem?
[right][snapback]44882[/snapback][/right]

ale namotałes blink.gif az mi sie w głowie zakreciło rolleyes.gif
g4l4
hehe sory ale niewiem jak to wytlumaczyc. mam tak: niekiedy jak wlacze gre z detalami na medium to mi sie gra nie zacina a nie kiedy zacina. roznie bywa. niewiem co jest tego przyczyna. jeszze raz wytlumacze polokei. wlaczam gre mam detlae na low, zmieniam w opcjach na medium i gra mi sie nie zacina. nasteonym razem wchodze do gry daje detale na medium i gra mi sie zacina(nie chodzi plynnie) mam karte geforce 2 Ti. moze znacie jakies dobre stery do tej karty?
maciek_ssi
a kiedy ci sie niezacina?
g4l4
tak naprawde to gra mi nigdy nie chodzi plynnie bo mam za slaby sprzet.
tsuyoshi
Najlepiej kup nowa karte.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.