Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tekken 5-po Meczu Pare Rundek W Bijatyke.
board.issonline.pl > Inne > Konsole
Rivaldinho
Gra ktoś z forumowiczów opócz kochanych piłeczek od konami, w Tekkena 5 ?
KIm gracie ,wasze ulubione ciosy,umawianie sie na sparingi,all about T5
albin99
a teken jest na pc czy na ps2
RuDi
QUOTE(albin99 @ Dec 9 2005, 00:35:32)
[right][snapback]44855[/snapback][/right]

A widziales kiedys jakiegokolwiek tekkena na pc ? lol tongue.gif
Ja pocinalem troche w Tekken 4 ale od tak se dla zabicia czasu, malo skupialem sie na grze.
lukasso
king i joszi
kingiem lubie rzutować biggrin.gif
a joszi skubany szybki i ma mocno noge
baski18
Ja gram tylkow T3 z powodu ze nie mam Ps2 a T3 bylo na Ps1 wiec na emu gram na PC ulubiona postac JIN i jego ręka smile.gif

Pozdro
TeDi
Ostatnim Tekkenem w jakiego miałem okazje zagrać to była trójeczka na pleya 1, teraz obecnie posiadam xboxa, a na niego niestety Tekken nie został wydany mad.gif , ale za to mogę polecić Def Jam: Fight 4 NY smile.gif jak dla mnie to gra jest mocna cool.gif
Mani3k
TK5 żądzi zaraz po PES5 tongue.gif
Ulubieni - Law, Paul i Lei
Rivaldinho

Playstation 2 only
TK5 żądzi zaraz po PES5 
Ulubieni - Law, Paul i Lei

ja gram stevem i brucem.
w survivalu nagrałem max 11 stevem
ciekawy jestem jak mają rekord w survivalu forumowicze tongue.gif
_DEVIL_
Ja właśnie po 3 latach przerwy znów stałem sie posiadaczem konoli PS2 jeszcze nie przerobionej ale juz nie dlugo:P

Wlaśnie gram w Tekkena 5 i najlepiej gra mi sie Hworangiem i Kazuyąbiggrin.gif
pozdro dla wszystkich maniaków PESa i Tekkena! rolleyes.gif
Rivaldinho
king i joszi
kingiem lubie rzutować
a joszi skubany szybki i ma mocno noge

lukassronaldo coż za wspaniały zwięzły opis postaci. smile.gif
King jest extra,jego lista ciosów (169) robi wrażenie
jego łamania zapierają dech w piersiach i trudno ich sie nauczyc
moim zdaniem niektóre nie są do wykonania.Chyba że by sie chińćyk znalazł...to tak
snake
Najlepsza częśc jaka się pojawiła moim zdaniem, najszybsza i najbardziej Gram Hwoarangiem tongue.gif
Rivaldinho
Dark Ressurection jest lepsze , ale pograć można tylko na automatach u japońców, w Europie jest kilka automatów w wiekszych państwach, a no i na PSP oczywiscie jest.

Dałby ktoś może swój rekord w survivalu, ja z tego co pamiętam z 17 natrzaskałem twarzy Steve`m smile.gif
Hayalet
Ja masteruje Kinga i Ravena, na tanioche gram Stivem i Mardukiem tongue.gif Staram sie jeżdzić na wszystkie turnieje ale ciężko wyjść z grupy :/ Kingiem do perfekcji jeszcze troche mi brakuje (9/10 isw) wejdzie, ale nim trza grać mądrze i grać z minimalną przewagą energii a ja to średnio umiem :/ No i ściane ma do bani - w sumie Anną grać też można bo ściana "robi" tongue.gif

Mani3k
Law, Paul, Raven i Feng Wei...
Troche słabiej Lei... smile.gif
Vadim06
Nie pobity mający najlepszą atmosfere jest Tekken 3 . Co jak co, ale własnie w trójkę ciorało mi się najlepiej smile.gif Godziny spędzone przed telewizorem, spocone łapy od trzymania pada i ciagla nawalnka dawał w kośc...EHh jak się przypomni te szarackie dni rolleyes.gif

Najbardziej lubiałem grać Joszimitsu (tym jego mieczem można było rozpie.rdolić nie jednego tongue.gif ) no i Hejhadżiego ..Stary dżadża potrafił nie jednemu przy.dupcyć.. Fajnie mi się również grało kapułejrą czyli Eddym...Ogólnie trza przyznać, że tekken 3 rządzi !:)
kusik
A ja jestem lamusem i gram Fengiem tongue.gif
Nelson
Ja najbardziej lubię Eddy`ego i Lawa, tak ogólnie ze wszystkich Tekkenów.
Mariolo
Eddy jest w T5?
Hayalet
Tak, kup specjalny strój do Krystyny za 500,000 czy tam iles i przy wyborze postaci, wybierz Krystyne kółkiem.
Giuly
Najprostsze do opanowanie postacie czyli Wang i Steve ;p Gram stylem button masher + pare podstawowych juggli dla manualnie ułomnych xD

Ps. Niedługo mistrzostwa PL w T5:DR smile.gif
Rivaldinho
QUOTE(Giuly @ Nov 26 2006, 22:20:33) [snapback]100495[/snapback]

Ps. Niedługo mistrzostwa PL w T5:DR smile.gif

Ale na Ps2 to nie ma tego , na PSP jest - chyba że odbedą się te mistrzostwa na automatach ( automacie jedynm, bo tylkoma dysponuje Polska chyba).
Giuly
Hehe ;p nie pisałem nigdzie, że jest na PS2 smile.gif
Ale kilka postaci(Wang, Baek, DJ i jeszcze kilka) ma prawie niezmienione ciosy, więc IMO np. Wangiem powinno się dać grać nawet bez zbytniego treningu na PSP
ps.Więcej info odnośnie MP na www.playstation.pl
Voytec
zdecydowanie Raven - wymiata niesamowicie, mam go rozpracowanego i gra mi się fantastycznie, jeszcze super jest Bruce, Lei i King - ten to też jest nie z tej ziemi wink.gif. wraz z bratem mamy klasyk:ja Raven i on King wink.gif

It's useless to resist.
czarek
ja gram na swoim pc w tekkena i niezmiernie rządzi eddy
Nelson
No więc od niedawna jestem posiadaczem PS2 co jest jednoznaczne z posiadaniem T5 ;] .
Ulubieni to Law i Yoshi.
ślimak
Tekken to moja ulubiona gra (nie licząc PES ) a gram kingiem (ekstra multithrowy ) i yoshim (szybkość ok i dobre okizame)
Hayalet
ISW sadzisz?
ślimak
Cytat(Hayalet @ Sep 3 2007, 17:40:17) [snapback]181297[/snapback]
ISW sadzisz?

No a mój ulubiony cios to rolling death cradle wypas cool.gif ale sądze że i tak słaby jestem bo multithrowy nie wychodzą mi za każdym razem tak jak iSW
realfun
Ja zawsze po kilku meczach w Pes6 lubię sobie zagrać w Tekkena 5 smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.