Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Replay- Film...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
luis nazario de lima
Czesc, mam niezle powtorki z meczow i chce w przyszlosci nagrac filmik z tych replay'ów , tylko nie wiem jakim programem zmontować te wszystkie powtorki?? Wiecie to piscie, pOZDRO all ! ..

Dzieki lukassronaldo bardzo , ej sory wiem co to jest opcja szukaj poprostu nie przyszlo mi to do glowy ze takie cos bylo(odnosnie programow nie tylko zeby zgrywac filmy na pes) sorry jesli kogos urazilem <lol> pozdro all
Rokefeler19
QUOTE(luis nazario de lima @ Dec 8 2005, 14:10:30)
Czesc, mam niezle powtorki z meczow i chce w przyszlosci nagrac filmik z tych replay'ów , tylko nie wiem jakim programem zmontować te wszystkie powtorki?? Wiecie to piscie, pOZDRO all ! ..
[right][snapback]44788[/snapback][/right]

bylo juz w ch.. razy pisane poszukaj.chyba to nie jest trudne!
patrix6
QUOTE(luis nazario de lima @ Dec 8 2005, 14:10:30)
[right][snapback]44788[/snapback][/right]

czy to mial byc żart??
lukasso
nie umiesz pomoc to sie nie odzywaj
a tacy ludzie jak luiz zawsze bedo
do zmieniania efekt&ograve;w nie jest tutorial tylko program adobe after efect
albo windows movie maker 1 lub 2
z tego co zauważyłem polecam ci ten drugi
jest bardzo ładtwy w obsłudze
nie potrzeba żadnych wyjaśnień
to tyle

Jak ktoś chce dać kilka ujęć z jednej bramki to niech użyje Windows Movie Maker, w kt&ograve;rym skleicie wszystko w całość i zamienicie na format WMV, dzięki czemu plik będzie jeszcze mniejszy

Do film&ograve;w dobry jest Windows Movie Maker, jest bardzo prosty w obsłudze i jak się robi filmiki to ładnie to wychodzi  tego programu używają niekt&ograve;rzy forumowicze do robienia kompilacji bramek z PES 4.

znalezienie potrzebnych ci informacji zajęło mi kilkanascie sekund

http://board.issonline.pl/index.php?act=Search&f=2
wez se dodaj to na strone startowa
amen
luis nazario de lima
ALe jak ja mam te pliki zmontowac?? daje tam gdzie mam powtorki w konami w moich dokumentach importuje do move maker'a i nie odczytuje tych plikow.
Tak samo jak nagrywam sobie sam w wideo i te pliki sa nazwane pozniej .MOV to ich takze nie odczytuje ?!?
write please, pozdro

dobra juz nagralem te powtorki tylko waza teraz sporo a chcem je zgrac w movie makerze zeby bylo to wszystko w jednej kupie i mniej zajmowalo? Wie ktos jak tym movie makerem sie obslugiwac? jak sie to zgrywa? piszcie ..pozdro all..
NipponJapanBoy
QUOTE(luis nazario de lima @ Dec 27 2005, 14:08:01) [snapback]46784[/snapback]
ALe jak ja mam te pliki zmontowac?? daje tam gdzie mam powtorki w konami w moich dokumentach importuje do move maker'a i nie odczytuje tych plikow.
Tak samo jak nagrywam sobie sam w wideo i te pliki sa nazwane pozniej .MOV to ich takze nie odczytuje ?!?
write please, pozdro

dobra juz nagralem te powtorki tylko waza teraz sporo a chcem je zgrac w movie makerze zeby bylo to wszystko w jednej kupie i mniej zajmowalo? Wie ktos jak tym movie makerem sie obslugiwac? jak sie to zgrywa? piszcie ..pozdro all..

gotowej powtorki nie odtworzysz w Movie Maker...nagraj sobie replaye Fraps-em...chyba bedzie Ci latwiej bo widze ze nie czytasz tego co koledzy piszą...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.