Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy (f)lejałt Io Dwa
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
tomek_czyz
Nie zebym sie czepial ale kilka (nie wiem dokladnie ile dni temu, bo mnie nie bylo 2 miesiace na necie biggrin.gif) dni temu narzekaliscie, a nawet osmieszaliscie ludzi ktorze ukradli wam regulamin do gry po online czy cos takiego. nie jestem po niczyjej stronie ale po wygladzie waszego layoutu nie sadze ze macie pozwolenie na umieszczanie loga BECKHAMA ktore wykonane zostalo przez ADIDASA na promocje tego zawodnika, no chyba ze znak ten jest GPL tongue.gif
tomek_czyz
ej no ludu, wypowiedzcie sie w tej sprawie biggrin.gif, czy czekacie az ktos wam layouta przerobi i potem mi odpiszecie ze wcale tak nie jest biggrin.gif:D:D
Bakel
Z Davidem jesteśmy na Ty, niedawno zapraszał nas do swojej willi na Jajorce. Piasek, słońce, opalone Hiszpanki, rozumisz?;->
I Ty myślisz, że ma coś przeciwko rozreklamowaniu swojego znaku towarowego?:->

A na poważnie to jeżeli zostalibyśmy poproszeni o usunięcie owego "chipka" z layoutu strony, to zrobilibyśmy to niezwłocznie i wystosowalibyśmy przeprosiny na głównej stronie.
Na razie nie otrzymaliśmy żadnych sygnałów o niepoprawności naszego postępowania.

P.S. A laya nikt nie musi nam przerabiać. Amar wystarczy w zupełności :-)

Pozdr.
tomek_czyz
w takim razie łoki, chciałem sie tylko upewnic, jak postepujecie tongue.gif, bo narzekacie ze ktos podpierdolil cos wam ale wy mozecie podpierdolic cos komus tongue.gif, oki skoro reklama cool.gif to reklama biggrin.gif, ale moze oni tez was chcieli zareklamowac regulaminem biggrin.gif,

biggrin.gif zeby wszysko bylo jasne to nie chce zadnych wojenek biggrin.gif tylko tak lubie sie przyczepic tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.