Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Pesem5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
freddie88
Do moderatorow i innych gadow smile.gif) JEZELI UWAZACIE ZE SIE POWTARZAM I TO PYTANIE NIE JEST NA MIEJSCU BO JUZ 10 RAZY BYLO TO PYTANIE ZADAWANE TO USUNCIE TEN TEMAT , ALE CHCE JESZCZE DODAC ZE NIE ZNALAZLEM TAKOWEGO PROBLEMU NA TYM FORUM. BYLO KILKA NA TEMAT WYWALANIA Z PES5 DO WIN ALE Z EDIT . MNIE NATOMIAST WYWALA PRZED SAMYM MECZEM . WLACZAM MECZ TOWARZYSKI>POZNIEJ WYBIERAM DRUZYNE>POZNIEJ USTAWIAM BAJERY TYPU PILKA ITP > W KONCU WLACZA MI SIE WYBOR SKLADU > DAJE CHANGE PLAYER I ROWNOCZESNIE Z NACISNIECIEM ENTER JESTEM WYWALANY Z PES5 sad.gif( JAK WIECIE TO PISZCIE JAK ADMINY UZNAJA ZE TO JUZ SIE POWTARZA TO NIECH USUWAJA I NIE DAJA OSTRZEZEN.
Riki101
Moze jest spowodowane wrzuceniem do pes jakis nowych dodatkow slyszalem ze robilo sie tak po dodaniu nowych pilek ale pewien nie jestem
freddie88
ALE JA GRALEM NA TYCH SAMYCH DODATKACH OD MIESIACA I NIC SIE NIEDZIALO . TERAZ URUCHOMILO MI SIE PRO I JAKIES PRZERWY WGRZE (FAUL) GRA SIE ZAWIESZA I MUSZE ZRESETOWAC KOMPA!!!
Riki101
To nie wiem chyba bedziesz musial jeszcze raz zainstalowac pes
Radarek
QUOTE(freddie88 @ Dec 6 2005, 22:28:12)
ALE JA GRALEM NA TYCH SAMYCH DODATKACH OD MIESIACA I NIC SIE NIEDZIALO . TERAZ URUCHOMILO MI SIE PRO I JAKIES PRZERWY WGRZE (FAUL) GRA SIE ZAWIESZA I MUSZE ZRESETOWAC KOMPA!!!
[right][snapback]44675[/snapback][/right]

Caps ci sie wlaczyl. Badz laskaw, nacisnij go nieparzysta ilosc razy.
jasminio
U mnie powodem byly SAVE'y z ML. Usuń swoje i sprawdź.
Bo0os
Ja również mam ten problem.Chciałem zainstalować nowy stadion ale głupi jestem i przez DKZ.No to wiadomo gierka sie pochrzaniała i miałem problem że gdy chciałem uruchomić mecz to odrazu mnie wywalało do windowsa albo komp sie zawieszał.Postanowiłem od nowa zainstalować gre i dalel ten błąd, usunąłem wpisy rejestru i DALEJ ten błąd!Dzisaj patrze chce zainstalować gre to mi przy instalacji wyskakuje błąd user posted image

PROSZE O POMOC!
o-skar
mam podobny problem
prze miesiac bylo wsztsko w porzadku, instalowalem dodatki, dzialalo, ale do czasu
wczoraj wlaczylem gre (nie instalowalem nic nowego, zadnych addonow itd.) i w momencie wchodzenia do menu przedmeczowego gra sie wiesza
czasem uda sie rozpoczac mecz, ale po wlaczeniu pauzy kolejna zwiecha... jest jakas rada na to?
Bo0os
QUOTE(Bo0os @ Dec 7 2005, 13:55:58)
Ja również mam ten problem.Chciałem zainstalować nowy stadion ale głupi jestem i przez DKZ.No to wiadomo gierka sie pochrzaniała i miałem problem że gdy chciałem uruchomić mecz to odrazu mnie wywalało do windowsa albo komp sie zawieszał.Postanowiłem od nowa zainstalować gre i dalel ten błąd, usunąłem wpisy rejestru i DALEJ ten błąd!Dzisaj patrze chce zainstalować gre to mi przy instalacji wyskakuje błąd user posted image

PROSZE O POMOC!
[right][snapback]44705[/snapback][/right]

Ponawiam! Prosze o pomoc! Tak jak oskar mam - gra sie wiesza nawe w menu a potem jak chce mecz uruhomić to komp sie wysypuje.
Maverick_pl
Mam ten sam problem i zauważyłem że usunięcie Save'ów z ML wszystko zaczyna działać dobrze ( bynajmniej u mnie ). Rozmawiałem z kumplem i miał podobny problem. Wszystko niby działa SI a jak wczodze do menu przedmeczowego to wielka czarna ... smile.gif
snake
Ci co nie mogą zainstalować PES5 ->
CLICK!
Zainstalujcie MS Scripts i spróbujcie od nowa zainstalować.
Maverick_pl
A jakieś pomysły co do zwiechów gry ... ??
Bo znowu zacząłem grać w ML i po 2 meczach ten sam problem. Jak dostałem tą grę to przez jakiś miesiąc było si a teraz po tym czasi takie problemy ... ;(
Bo0os
też mam nadal ten problem

POMOCYYY
crusader
"odswiezam" temat bo problem wciaz jest aktualny!
dotknal takze i mnie... :[
Bo0os

PROSZE O POMOC!
Mefju
to dziwne! bo od kilku dni u wiekszosci jest tak samo! ja mam ten sam problem... wywalam savy z ML i jak zaczynam grac i pare razy zasejwuje to znowu gra sie wysypuje :/ i to wlasnie tak sie stalo bodajze w Wigilie u mnie :| wczesniej na tych dodatkach bylo OK!! wiec pytam " KUR** CO JEST GRANE ?? " :| sad.gif :/
Adi
Ja z tym mam taki problem że gdy wchodze do zmiany czym mam grac klawiatóra albo padem. Gram na Super Patchu 1.0 i to sie chyba tyczy tego patcha bo jak zainstalowałem normalnego pesa bez niczego to z niczego mnie nie wywalało ale teraz z patchem wywala mnie ze zmiany (Button Configuration) POMOCY Tak ogólnie wszystko pozatym mi chodzi z edit mnie nie wywala wreszcie.
Pavlo_kalisz
Adi musisz się zaopatrzyć w plik "FIX e_text" jest to poprawka do superpatcha.
Adi
QUOTE(Pavlo_kalisz @ Dec 27 2005, 11:20:22)
[right][snapback]46779[/snapback][/right]

a gdzie mogę pobrac ten plik plis daj ktos linka!!!
Adi
QUOTE(Pavlo_kalisz @ Dec 27 2005, 11:20:22)
[right][snapback]46779[/snapback][/right]

Chodzi tobie o Update do Superpatcha?? bo Ubdate mam i to samo sie dzieje wiec już niemam pojecia co zrobic POMOCY
Rand
Mój bart miał tak że przed meczem kiedy sie zmiany w druzynie robi sie wiesza. Nie da rady nic zrobić, ale muzyka gra tongue.gif nawet alt+ctrl+del nie działa ani alt+tab po prostu reset trzeba walnąć. Teraz niedawno mi też to sie stało :/ dodam ze obaj gramy na superpatchu. Wniosek z tego taki ze lepiej grac bez patchów!!! Wiem ze to chała ale taka prawda te durne dodatki psują wszystko teraz 4 sezony mojej LM pójdą sie walić !!!! Jak ktoś ma pewne rozwiązanie niech pisze.... dzieki a ci co jeszce cieszą sie grą niech sie pomodlą przed każdym nastepnym meczem żeby to nie był ich ostatni...... amen.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.