Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Którą Wybrać?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Lanek
Noszę się z zamiarem kupna nowego PC i nie mogę zdecydować się co do wyboru karty graficznej. Waham się między radeonem x700 i geforcem 6600. Prosze o pomoc i podpowiedzi smile.gif
albin99
ja miałem taki wybór i kolega polecił mi geforca 6600 i takiego se3 kupiłem i jest kankretna ta karta i jak sie pytałem sprzedajacego tez powiedział ze geforce jest lepszy
Maciek2
Zapraszam do sciągnięcia moich tricków biggrin.gif link http://rapidshare.de/files/8221595/mplayer...-53-18.avi.html
Lanek
Koleś chyba ci sie tematy pomylily mad.gif
patrix6
NIE CHYBA ALE NAPEWNO tongue.gif
Silent Killer
ja mam ge force 6600 gt i jest extra !! karta wymiata ( nie w temacie ale mi nawet Call of Duty 2 chodzi na najwyższych parametrach !! )
Cinek
6600GT jest dobra karta i tylko tyle.Komentarze typu "karta wymiata" sa nieco przesadzone.Karta 6600 to ponizej sredniej kart aczkolewiek wystarczy do wszystkich chyba gier lecz bez wiekszych bajerow.dozbieraj na X800GT tongue.gif
Dorin
nie w temacie ale mi nawet Call of Duty 2 chodzi na najwyższych parametrach !!

ja mam dwu i poł letnego Fx5600 i też mi płynnie chodzi na najwyższych detalach tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.