Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 6 [05.12.2005-11.12.2005]
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
pudek357
22 kolejka wink.gif

amar (Japonia) 0 - 5 (Paragwaj) pudek357

bramki

------------------------------------

24 kolejka wink.gif

lucio (Irlandia) 4 - 4 (Paragwaj) pudek357

Juz w trzeciej minucie lucio strzela na 1-0, potem rozpoczalem od polowy... strata.. lucio 2-0 smile.gif , nastepnie ja mialem setke ale santa cruz strzelil obok bramki, odrazu odpowiedz lucia.. blad bramkarza i 3-0 blink.gif ( to byla zaledwie 15 minuta), ale na szczescie podnioslem sie i jeszcze przed koncem pierwszej polowy moglo byc 3-3 jedenak cuevas nie wykorzytal 100% sytuacji, w drugiej polowie po wybiciu od srodka pierwsza moja akcja i bramka wink.gif. Po golu na 3-3 mecz sie wyrownal, obaj mielismy sporo groznych sytuacji, jedna z nich wykorzystal lucio strzelajac z glowki na 4-3, zaraz potem udalo mi sie odpowiedziec ustalajac wynik meczu na 4-4, do konca spotkania zostalo jeszcze 15 minut ale nikt nie przechylil szali zwyciestwa na swoja strone. Ogolnie bardzo dobry mecz biggrin.gif

bramki
lucio
Pudek gra najlepszy football z całej ligi ! mecze z nim to przyjemnosc! jak nic obaj nie skopiemy to awansujemy :] cool.gif
Rafalinsky
borinho to kawal kurwy,strzelil mi gola i biegal pod swoja brama...desperat jebany,ostatni raz w tej lidze z nim gralem,nastepny sezon vo wpisujcie... wole to niz strate czasu.
lucio
QUOTE(Rafalinsky @ Dec 7 2005, 20:03:24)
borinho to kawal kurwy,strzelil mi gola i biegal pod swoja brama...desperat jebany,ostatni raz w tej lidze z nim gralem,nastepny sezon vo wpisujcie... wole to niz strate czasu.
[right][snapback]44746[/snapback][/right]

Gdyby można było wywalać z ligi za styl, to borinho poleciałby pierwszy- jak ten człowiek działa na nerwy wiarze...
Bakel
QUOTE(pudek357 @ Dec 5 2005, 17:49:33)
22 kolejka wink.gif

amar (Japonia) 0 - 5 (Paragwaj) pudek357

bramki

[right][snapback]44594[/snapback][/right]

Uuuu, lob Santa Clausa - klaaaasa smile.gif
pudek357
23 kolejka wink.gif

pudek357 (Paragwaj) 3 - 1 (Nigeria) Depor

bramki
korzen
QUOTE(lucio @ Dec 8 2005, 10:44:03)
Gdyby można było wywalać z ligi za styl, to borinho poleciałby pierwszy- jak ten człowiek działa na nerwy wiarze...
[right][snapback]44778[/snapback][/right]

Wg mnie w regulaminie nastepnego sezonu IO, powinien sie pojawic osobny akapit dotyczacy gry na czas...
snake
QUOTE(korzen @ Dec 8 2005, 18:33:14)
zapomniałes o pawle_szulcu, ale pora skonczyc juz tą szopke ;p
[right][snapback]44827[/snapback][/right]

I jeszcze powinno się negować tych co grają na swoich servach, gdyż jest to gra nie fair, czas reakcji jest o wiele szybszy przez co drugi zawodnik jest w mniej komfortowej sytuacji, w nast. sezonie będzie zabronione granie na własnych servach, ci co teraz na nich grają, niech wnioski z takiego grania wyciągną sami.
pawel_szulc
QUOTE(korzen @ Dec 8 2005, 19:33:14)
zapomniałes o pawle_szulcu, ale pora skonczyc juz tą szopke ;p
[right][snapback]44827[/snapback][/right]

o_O a co ja zrobilem lub robie :| ?
korzen
Paweł_Szulc 0-2 Korzen

Mecz był dosyc rowny, jednakze pawel_szulc niemial ani jednej klarownej sytułacji. Wyszedłem w ustawieniu 5-2-1-2 czyli ultradefensywnie. Zaskoczyła mnie postawa pawła_szulca....oddał mi kompletnie inicjatywę, miałem kilka 'setek' ale ich nie wykorzystalem...plułem sobie w brodę....myslalem ze niebede miał ich wiecej...ale jednak w drugiej połowie dalej kontrolowałem....nastawiłem sie bardziej na obrone remisu...czasem wybijałem pilki na oslep....Jednak po jednej wzorcowej kontrze było 1-0. Wiedziałęm ze wygram ten mecz....miałem kolejne sytułacje....i 2-0. Moglem jeszcze wykorzystac sytulacje z ostatnich minut 2 połowy....ale piłka powędrowała obok słupka. Wynik 2-0, zdecydowanie oddaje to co działo sie na boisku.

Skrót [czas: 1-30sek,Muza: Andreas Johnson - Glourius, Waga: 8mb]
StraY
pawel_szulc gral 7 defensywnymi zawodnikami a ty mu bramy z kontry wpakowales? :] nielogiczny motyw biggrin.gif
snake
QUOTE(korzen @ Dec 10 2005, 20:01:34)
Paweł_Szulc 0-2 Korzen
Wyszedłem w ustawieniu 5-2-1-2 czyli ultradefensywnie.
[right][snapback]45002[/snapback][/right]

QUOTE(StraY @ Dec 11 2005, 01:26:08)
pawel_szulc gral 7 defensywnymi zawodnikami a ty mu bramy z kontry wpakowales? :] nielogiczny motyw biggrin.gif
[right][snapback]45038[/snapback][/right]

StraY kup se szkła.
QUOTE(Rafalinsky @ Dec 7 2005, 19:03:24)
ostatni raz w tej lidze z nim gralem,nastepny sezon vo wpisujcie... wole to niz strate czasu.
[right][snapback]44746[/snapback][/right]

Ja tez z Borinho juz nie zagram niech sobie wpisze walkowera laugh.gif
StraY
snake, chyba kupie :] chociaz 1 w nocy byla i malo kojarzylem, ale fakt - moj blad tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.