Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra Przez Neta W Pes5
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
pancer
elo ludzie. zagralby ktos w pesa 5 przez neta ze mna?? oczywiscie potrzebny bedzie oryginalek, ja juz mam wiec jak cos to pisac, albo tu albo na gg. pytam bo kurde, ze szkopami grac to nie to samo co ze swojakami ;p. tak wiec posiadaczy oryginalka zapraszam do gry ;p

ps. a wogole to niby pisza ze w anglii najwiekszy popyt itp na pes 5 a to o ile dobrze widze blad. czemu?? otoz jak gram przez internet to zawsze na serwerze niemieckim jes okolo 2 razy wiecej ludzi niz w anglii :| na niemieckim serwie jest srednio okolo 600 graczy. a wszystkich zarejestrowanych jest chyba ze 40000 chlopa (wow!!)
ps2. sorry ale musze sie pochwalic ze na tych 40000 to ja jestem na 7606 miejscu ;p. nie wiem czy jest sie czym chwalic ale w sumie to nie taka zla pozycja biggrin.gif
mcosaogs
Wiadomo kiedy juz bedzie jakis programik do grania w PES5 przez siec??? POZDRO!!!!
Mefju
heh jakbym mial oryginala to bym zagral a na mojej kopii zapasowej pisze ze problemy z nat czy cos i wogole nie chce sie polaczyc do serwera:/ moze to jakies problemy zwiazane z "kopia zapasowa" ktos wie?
dklinot
a nie da sie jakos inaczej zeby zagrac bo mi pisze jakies hasło podać ?? a ja nie mam orginalnej wersji
Bo0os
No właśnie też bym chciał zagrać przez neta zadarmo
dklinot
to co nic jeszcze nie wymyślono na to ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.