Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Master League I Nienormalne Talenty Pes 5
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
mirdas
Witam! Mam taki problem ze pojawialy sie dosc czesto rózne OF'y do PESa 5 no i niestety po wklejeniu takiego jednego wszytko w PES SHOPIE zostalo kupione! No i troche nieswiadomy tego co sie stalo zaczalem grac w ML! Okazalo sie potem ze w Realu biega Maradona a w innych zespolach np. Pele i inni tacy! Teraz mam juz jakiegos normalnego OF'a ale i tak ci pilkarze zostali! Nawet przeinstalowalem calego PESa ale nadal nic!

Wedlug mnie to najwiekszy blad PESa 5 ze ci pilkarze moga byc kupowani przez inne zespoly (niezaleznie od tego czy kupiles to w Pes Shopie)!

Czlowiek chce sobie normlnie pograc a tu ci wyleci Maradona albo Pele ... bez sensu!

Wie ktos moze jak to usunac z MAster League? Bo probowalem roznych sposobow ale one chyba nie usuwaja niestety samego zawodnika z Savu ML! W kazdym razie w moim Savie nic sie nie zmienilo, Maradona jak byl w Realu tak jest i teraz:(!Jak ktos wie moze jak usunac calkiem te druzyny Classic, to dawac znac please!!
pancer
no to w takim razie, sorry winetou, ale musisz zaczac od nowa. tzn. nie grac od tamtego save'a tylko stworzyc nowa gre, inaczej bedziesz mial tak ciagle. o to chodzi ze zawodnicy, druzyny itp itd sa zapisani w savie na ktorym grasz i dopoki nie zagrasz od nowa (juz bez odblokowanego pes shopa) nadal bedziesz mial klasykow w druzynach. przykro mi, ale ja w sumie to nawet sie fajnie tak bawilem, beckenbauer na srodku obrony, van basten z maradona w ataku, socrates z zico w pomocy i jazda smile.gif
Ole-j
Poszukaj PESFan Editor 5 i spróbuj nim zablokować dane elementy, ale nie wiem niestety na 100% czy to pomoże :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.