Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tutorial: Server Lomungtunga, tu znajdziesz prawie wszystko!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
mino
Serwer ftp lomungtunga jest jednym z najlepszych miejsc do ściągania plikòw dla fanòw iss/pes/we. Znaleźć tu można prawie wszystko. Począwszy od patchy, a na samych programach do edytowania zakończywszy. Z doświadczenia wiem, że wiele osòb nawet nie wie czym jest serwer ftp i nie ma zielnego pojęcia jak sie tam dostać. Dlatego też powstał ten tutorial.

Najważniejsza sprawą jest adres. Oto i on: ftp://lomungtung.no-ip.com/. Aby wejść na serwer powinniśmy ściągnąc do tego specjalny program. Ja do tego polecam starego dobrego Total Commandera. Naciśnij dwukrotnie myszką na ścigniętym pliku, a następnie:
- wybierz język polski i next,
- zaznacz "no" i next,
- wybierz ścieżkę dla programu i next,
- next,
- yes i next,
- yes i next,
No i progsa mamy zainstalowanego. Uruchom go i naciśnij przycisk 1,2 albo 3 na dole okienka w zależności od tego ktòra liczba jest wskazana. Jest to niepełna wersja programu i dlatego trzeba będzie to wykonywać przy każdym włączeniu programu. Powinno Ci się pokazać takie oto okienko:

Naciśnij przycisk ftp

i nowe połączenie.
Wszystko wypełnij według poniższego wzoru:

Na dole zaznaczamy passive jeżeli nie mamy stałego ip, jestesmy za firewallem lub NAT'em. Jeżeli nie jesteś tego pewien to najlepszym wyborem będzie zaznaczenie tego pola.
Teraz naciskamy tylko połącz i wchodzimy na ftp'a. Po połączeniu możemy zabrać sie do przeszukiwania. Program działa na zasadzie przeciągnij i upuść, więc jeżeli znajdziesz poszukiwany plik, to po prostu go przeciągnij do sąsiedniego okna programu(na swòj dysk).
Rumi
Sorki za głupie pytanie z wbiciem sie nie ma problemu ale czy jest tam ten WE7?? jak nie to z kąd go zassać, bo tak wszędzie o tym mòwią a ja nie wiziałem nigdy :oops: a wszystkiego tżeba skosztować :wink:
Aderianu
To sie chyba ssie ze sklepu ale ja tez bym go chcial
fan iwana
www.suprnova.org tam jest wszystko do ściagniecia.Moze jest to temat od 2 tygodni to jednak maly szkopul wink.gif bo niektorym osobom moze sie to przydac.
mino
a ty znowu piracisz, niedlugo odpadnie ci noga i oko, bedziesz se musial drewniana konczyne zamontowac i czarna opaske na glowe przywdziac...
StraY
nie no, Mino, on nie piraci, tylko podaje strone zawierającą spis kopii zapasowych do ròznych programòw i plikòw :wink:
kostek45
siemka. wkońcu znalazłem gdzieś o tym servie a tu......i tak lipa. najważniejsze rzeczy są pokazane na screnach ktòre się nie otwierają i to ... u nikogo. przynajmniej u mnie u kumpli i w szkole na necie laugh.gif nie wiem ale chyba trzeba coś z tym zrobić. a ja bym prosił ludzi wtajemniczonych ( :wink: ) żeby napisali podostawowe rzeczy ktòre trzeba wpisać przed wejsciem przez total commandera. Wiem że hasło jest: we a reszty nie wiem. pozdroofki

kostek smile.gif
mino
to przez awarie serwera, kiedys tam dorobie te screeny jeszcze raz i wrzuce
fan iwana
Hehe takie zycie.Wkoncu pirat tez czlowiek biggrin.gif dajcie mi moze range PIRAT iten oto av
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.