Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fotografia
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
pasiak KRK
Siemka, zakladam ten temat bo chcialbym abyscie wrzucali tutaj zdjęcia robione przez was, napewno wielu z was ma aparaty cyfrowe i posiadacie w zbiorach swoich fotek tak zwane perelki smile.gif moga byc to oczywiscie zdjecia z kazdorakiej kategori, od smiesznych do naprzyklad fotek krajobrazow. Wszystko zalezy od waszego uznania, dobrze by bylo zeby niebyly tu wrzucane fotki z innych stron, poprostu tylko swoja produkcja tongue.gif A o to kilka moich zdjec smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Rafalinsky
dobry temat ale powinien byc na forach clubow fotografii,np. olympusclub.pl smile.gif tez ostatnio troszke "cykalem" w plenerze tzw.zlota polska jesien,zalaczam kilka fotek z moich okolic.niestety jakosc zdjec musiala byc znacznie zmniejszona z powodu ograniczen na imageshack dry.gif

user posted image

user posted image user posted image user posted image

P.S. labedzia zostawiam biggrin.gif
korzen
no no ładne zdjecia wink.gif
Tomak
Wrzućcie miniaturki zdjęć, bo przyjdzie Lord Bakel i powie, że " wrzucacie wielkie krowy rozpychające forum":P

Świetne zdjęcia biggrin.gif Podoba mi się łabędź i cmentarz tongue.gif
RuDi
Bardzo ladne wink.gif
Rafalinsky
eee tam moje zdjecia maja ok 100kb jedno, od 4ech forum nie "przytyje" smile.gif
Radarek
QUOTE(Rafalinsky @ Nov 17 2005, 16:39:14)
eee tam moje zdjecia maja ok 100kb jedno, od 4ech forum nie "przytyje" smile.gif
[right][snapback]44355[/snapback][/right]

Chodzi o wielkosc na ekranie (rozwala uklad) a nie o wielkosc na dysku (kb) :-).
snake
QUOTE(Radarek @ Nov 17 2005, 17:36:02)
Chodzi o wielkosc na ekranie (rozwala uklad) a nie o wielkosc na dysku (kb) :-).
[right][snapback]44370[/snapback][/right]

Radarek ma racje, poprawcie to.
saper
nom bardzo ładne zdjęcia wink.gif
Rafalinsky
dajcie spokoj,przeciez widac ewidentnie ze zrobilem w takiej rozdzielczosci zeby sie zmiescilo elegancko na 17" smile.gif ale skoro to takie uciazliwe...
Radarek
QUOTE(Rafalinsky @ Nov 17 2005, 20:01:19)
dajcie spokoj,przeciez widac ewidentnie ze zrobilem w takiej rozdzielczosci zeby sie zmiescilo elegancko na 17" smile.gif ale skoro to takie uciazliwe...
[right][snapback]44384[/snapback][/right]

No twoje na 17 przy 1024x768 ladnie sie mieszcza, ale twojego poprzednika juz nie tongue.gif. Mi tam zreszta nie przeszkadza, w koncu taki topic tongue.gif.
BartekRym
Pierwsze zdjęcie jest najlepsze, a ten słup wysokiego napięcia bardzo ładnie się komponuje.
korzen
Wg mnie pierwsze zdjecie było by ekstra...gdyby nie te druty w prawym gòrnym rogu...bo faktycznie fajnie wygląda ten słup, na tle zachodu slonca wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.