Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 3 [14.11.2005-20.11.2005]
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
pudek357
11 kolejka wink.gif

snake (Grecja) 3 - 7 (Paragwaj) pudek357

bramki tongue.gif

12 kolejka

pudek357 (Paragwaj) 7 - 3 (Polska) shaigan

bramki tongue.gif
korzen
lol, Pudek jakie wyniki ;D Apropos....pudek jak miescisz 10bramek na 5-ciu slotach? :>
pudek357
QUOTE(korzen @ Nov 14 2005, 09:52:22)
lol, Pudek jakie wyniki ;D Apropos....pudek jak miescisz 10bramek na 5-ciu slotach? :>
[right][snapback]43858[/snapback][/right]

Tworze sobie w folderze sstates nowy folder np.sstates1. Jak gram i jest juz piec bramek w slocie to pauzuje gre i wchodze do formacji biggrin.gif nastepnie z folderu sstates wycinam wszystko co tam jest i wklejam do sstates1 i gram dalej majac 5 kolejnych slotow. tongue.gif
A wpadl na ten pomysl tom21 tongue.gif

pozdro
topskun
korzen' (Belgium) 3 - 0 (Croatia) topskun
witam ! po tym spotkaniu jestem lekko zniesmaczony na poczatku mialem wyrazna przewage ale niestety nie udokumentowalem tego zadna zdobycza bramkowa przeciewnik za to wykorzystal moje 2 bledy i szybko bylo 0-2 sad.gif ostatnia bramka padla juz w doliczonym czasie gry i miala maly wplyw na wynik koncowy oby to byl ostatni taki mecz w moim wykonaniu pozdro 4 all wink.gif
JOL !
halladin
smile.gif fajnie się czyta relacje pana o fajnym nicku
korzen
korzn 3-0 topskun

W meczu Belgia wystąpiła w okrojonym składzie. Tak jak moj przeciwnik wspomniał....na poczatku mial wyrazna przewage...jednak nie potrafil dojsc do dobrej sytulacjii z ktorej mogl cos ukuć...ja wykorzystałem moment swobody i po prostopadłym zagraniu Mpezna strzela na 1-0. Topskun wyraznie chciał wyrownac...ale wten czas mecz juz był rowny nie pozwalałem mu na duzo...a po wspaniałym podaniu Goora strzelam niemal identyczną bramke ..i prowadze juz 2-0. W drugiej połowie gra była rowna, kilka sytulacjii z obu stron...ustalam wynik w doliczonym czasie gry po goolu najskuteczniejszego w mojej ekipie Goora (8goli!).

Skròt [5mb czas:1min muza: U2-Beautiful Day]

korzn 3-2 shaigan

Od poczatku wyraznie przewazalem...na 1-0 strzeliłem szybko, po pieknym strzale Goora (9gol), Nie oddałem inicjatywy, moglem strzelic co najmniej 2 gole, ale dobrze bronił Dudek. W drugiej połowie obraz gry uległ zmianie. Gra sie zaostrzyła, gra prowadzona w zajebistym tempie, i efekt? Gol po pieknej akcjii całego zespołu Shaigana....1-1...Zaczely się nerwy...cios za ciosem akcja za akcją...i 2-1 (Goor 10gol) dla mnie...juz praktycznie byłem pewny zwyciestwa...a tu gol Szymkowiaka i 2-2 w 85minucie. Wiedziałem ze mam 5minut na stworzenie składnej akcjii. Udało się ...w doliczonym czasie gry po akcjii takze niemal całego zespołu, Bart Goor ustala wynik meczu na 3-2. 11 gol Goora... 6pkt bardzo sie ciesze wink.gif aa i polecam sciagnac skròt tego zajebistego meczu ;P

Skròt [7mb czas:1:30 muza: Franz Ferdinand - The Fallen]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.