Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Transfery
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Omen
Nie wiem czy to pasuje do tego działu, ale mam PES5 (już od kilku tygodni) i transfery nie są uaktualnione ;/, np. w Realu Madryt nie ma Sergio Ramos'a, a w Deportivo La Coruna dalej jest Louqe, a powinien On być w Newcastle United. Macie może jakiś patch, żeby wszystkie transfery były uaktualnione ?? Jak tak to dajcie link, z gòry wielkie dzięki.

Jeszcze jedno pytanie żeby nie zakładać nowego tematu. Dlaczego w Pes5 nie ma Santiago Bernabeu tylko jakiś Bombela czy coś takiego :/ ??

Z gòry thx za odp. i proszę nie usuwać tematu.
qazwsx
blink.gif
po pierwsze : obejrzyj strone www.issonline.pl daj na archiwum i tam wyszukaj sobie jakis patch ( np. Wisla Krakow + all kits by T-mac ) a potem postpuj wdg readme.

po drugie : niema nazw oryginalnych poniewaz konami niewykupilo licencji bo oni wola wsadzic kaske w grywalnosc gry ( inaczej niz ea )
TeDi
Bardzo dobry option file znajduje się tutaj http://www.pesfan.com/bulletin/showthread.php?t=91955
Omen
qazwsx - wielkie dzięki. Ten patch Wisły jest na prawdę super. Można wiedzieć za kogo jest Wisła ??
Jeśli chodzi o stadiony to miałem taki patch, że robił, że stadiony miały orginalne nazwy: np. San Siro Camp Nou i dlatego moje zdziwienie, że nie było Santiago Bernabeu.
TeDi - thx za option file (szkoda tylko, że trzeba się zarejstrować).

Jeszcze jedno lamerskie pytanie. Do czego ogòlnie służy Option file opròcz np. nazw stadionòw i poprawnych składòw ??
Lanek
Wisła Krakòw zamieniona za Pes United.
Option file służy do zmiany herbòw, nazwisk, statystyk itp. itd tongue.gif
Omen
Dzięki za wszystkie odp.
Myślę, że temat do zamknięcia.
Jeszcze raz thx za pomoc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.