Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: First game
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
baski18
A wiec tak jak w temacie smile.gif Jaka była wasza pierwsza gra !! ?? (na kompa, pegazusow i Commodore nie liczcie biggrin.gif)

Ja dostałem kompa w 1998r. były to wakacje smile.gif wiec mialem duzo czasu... Na kompie miałem zainstalowane Diablo I i Myth II biggrin.gif jednak pierwsza gra ktora wlaczylem i zaczolem grac była fifaRTWC98 biggrin.gif

Jednak nie od razuu zaczolem grac na klawie smile.gif na poczatku gralem na myszcze bo nie wiedzialem jak aktywowac klawe :> to tyle z mojej strony czekam na wasze opowieści :]

POZDRO
shai
Cytat
(na kompa, pegazusow i Commodore nie liczcie)

za to zlekcewazenie c64 powinienem w ogole nie odpowiadac na ten post ;->

pierwsza giera, w ktora gralem na wlasnym kompie, to nascar racing.
pierwsza, w ktora sie zagrywalem, 4d boxing
pierwsza, w ktora gralem z dzwiekiem, duke nukem 3d :-)

hm. czas odpalic 4d boxing :-D
StraY
o ja cie kurde tongue.gif dawne dobre czasy... teraz są nowe lepsze tongue.gif ale pierwsza gra na pieca to była cywilizacja albo populus( rok '91 smile.gif )
mc
Grand Prix2. Od razu z grubej rury. i mi tak zostalo na dobre 4 lata.
michau000
oczywiście najpierw byla c64, ale skoro tego nie liczymy, to pierwszą grą na MOJEGO kompa był Prince of Persia tongue.gif hehe stare dobre czasy, nie pamietam dokladnie daty, ale to musiało być w okolicach 95. potem zagrywałem się w takich tytułach jak Lotus [nie pamietam dokladnie nazwy-ale swietne wyscigi z nastrojowa muza], Stuns, Duke Nukem, Normality [ to juz troche pozniej]... oczywiscie potem nadszedł czas fify98rtwc- to byla gra smile.gif co by nie mowic o fifie obecnie, kiedys to byla swietosc [dla mnie].

ech, sentymentalnie się zrobiło smile.gif na szczęście teraz jest pesik 4 biggrin.gif
baski18
hehe Commodore64 sam miałem przed kupnem kompa smile.gif wiec C64 to dla mnie tez bardzo wazna sprawa w zyciu biggrin.gif Jednak chcialem sie dowiedziec o grach na kompy jakie byly wasze pierwsze smile.gif bo na C64 mialem kasety magnetofonowe biggrin.gif biggrin.gif to byly czasy smile.gif potem u kuzyna gralem na takich duzych dyskietkach (nie pamietam jak sie one dokladnie nazywaly) POZDRO i czekam na innych.
albin
oczywiście pong. a najlepsza gra buuble buule na c64:)smile.gif
siano
pierwsza gra, w jaka gralem bylo space invaders (bylo to w siakims studenckim barze na wroclawskim Manhattanie).
Pierwsza wlasna maszyna bylo Commodore 64 /ktoore nota bene posiadam po dzis dzien:

a tu fota z pozdrowieniami dla posiadaczy atari ;p

Raffels
Łezka się kręci jak sobie przypomnę jak pocinałem w the manager.
maras807
Pierwsza gra to oczywiście pong.
Jeśli chodzi o piłkarską to SWOS na amige.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.