Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [murawa][pes5]amar&norek Update W 1 Poscie!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
tsuyoshi
A tak beda Wygladac Murawy w stdionach wykonanych przezemnie FOTO 1 i FOTO 2 POzdro
Raffels
Świetne trawki chłopaki aż chce się grać ;-D
jacekz40
Ok, już nie ma problemu, ale nie mogę wyjść z podziwu jak ludzie robiący najlepszą piłkę mogą tak zepsuć szczegòły (bardzo istotne dla gry), tzn. stadiony. Czy ktoś widział takie murawy w naturze na stadionach? mad.gif Jak można robić brzegi linii tak postrzępione jakby wòł szedł i szczał. Nie rozumiem tego....Czekam niecierpliwie na patch, ktòry wymieni przynajmniej połowę stadionòw w grze.
jano
QUOTE(tsuyoshi @ Nov 12 2005, 23:18:07)
A tak beda Wygladac Murawy w stdionach wykonanych przezemnie FOTO 1 i FOTO 2 POzdro
[right][snapback]43605[/snapback][/right]

Tsu..... coś tam to nie twòj temat więc po co dajesz tu te screeny ?? dry.gif Nie ròb im syfu ! Nara
Grabos
QUOTE(jacekz40 @ Nov 12 2005, 21:31:14)
Ja też mam problemy z podmianą tych nowych muraw jak zmienię png na bmp, to już nie są niebieskie ale przy przenoszeniu pokazuje się komunikat
"there's only place for 16 colors in that texture, reduce current bitmap color usage to fit there."
Kombinuję jak koń pod gòrę, zmieniam wielkość tego pliku i nic z tego. Pomòżcie.
[right][snapback]43588[/snapback][/right]

Jak weźmiesz Open i wybierzesz teksture z twarą w .bmp to kliknij na nią PPM i wybierz "Change Color Depth-->Decrase to X colors... tutaj ustaw na max. 16 koloròw. Teraz będzie sie dało przeciągnąc cool.gif
drako1
Czy da rade zminic tylko kolor murawy czy także rodzaj(tzn zamiast kwadratow pasy itp)Jezeli tak to ktore tekstury za to odpowiadaja.CHce zminin murawe na stadinie ktory jest w online rolleyes.gif bo juz mi sie strasznie znudzila dry.gif
zagroo
user posted image

Czemu taka brzydka mi wyszła ta murawa??Co źle zrobiłem?? :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.