Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie Ma Intro
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
pchela
musisz se odblokowac Intro biggrin.gif Jak sciagniesz option file to bedziesz miał intro cool.gif
Crawler
Nie będe zakładał nowego tematu to napisze tu. Mam pesa5 ale nie mam intra(w ogòle go nie mam nawet pliku za niego odpowiadającego) czy mògłby ktoś wrzucić plik odpowiadający za intro np. na rapida ? Z gòry thx tongue.gif
Koniuszy
LUDZIE !! nauczcie sie czytac przeciez napisał ziomek ze trzeba odblokowac sobie samemu intro ... w Pes Shopie :|
albin99
ma ktos link do nowego intra bo te co jest na poczatku mi sie znudziło a słyszałem cos ze jest jakies nowe z gòry dzięki
Crawler
QUOTE(Koniuszy @ Nov 13 2005, 09:47:08)
LUDZIE !! nauczcie sie czytac przeciez napisał ziomek ze trzeba odblokowac sobie samemu intro ... w Pes Shopie :|
[right][snapback]43649[/snapback][/right]

Jakbyś chciał wiedzieć to ja mam wersję ,,ocietą,, z ròżnych filmikòw(tym z intra) dlatego proszę kogoś o wrzucenie pliku intra na rapida. I w pes shopie wszystko kupowałem i nie mam więc dlatego proszę o to intro. Pozdro

Ps. Chyba że nie ma takiego pliku odpowiadającego za intro ale powinno coś takiego być( chyba w foldzerze dat). Pozdro jeszcze raz
Koniuszy
no to trzeba bylo odrazu mowic biggrin.gif da jakos rade moze wrzuce potem biggrin.gif plik odpowiadający to opmove
Hanoszi
Witam, problem lezy w kodekach. Miałem podobne obiawy. Wystarczy przeinstalować gre bo ona sama instaluje sobie potrzbene kodeki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.