Nie będę robił sondy"ulubiony piłkarz", bo napewno połowie będzie brakowało swojego ulubieńca. Ale nawet jeśli zabraknie tego jedynego, to napiszcie w komentarzu.
Zagłosowałem na Kake,poniewaz mysle,ze on ma wielka przyszłosc przed soba.Jest piłkarzem AC Milan.Juz dostał nagrode dla najlepszego pomocnika w CL ubiegłego sezonu.Z kazdym kolejnym sezonem nabiera pewnosci siebie.
I ze za 2,moze 3 sezony zostanie uznany najlepszym piłkarzem swiata
Radarek
Nov 8 2005, 00:55
QUOTE(adam_gienia @ Nov 8 2005, 00:16:26)
Nie będę robił sondy"ulubiony piłkarz", bo napewno połowie będzie brakowało swojego ulubieńca. Ale nawet jeśli zabraknie tego jedynego, to napiszcie w komentarzu.
[right][snapback]42576[/snapback][/right]
A czemu nie ma do wyboru Rasiaka?
A tak serio: robienie tego typu sond nie ma sensu. Znow sie zaczna jalowe dyskusje. Paaaanie daj pan spokoj.
tomek828
Nov 8 2005, 06:25
bez wantpienia Ronaldo !!
lukasso
Nov 8 2005, 06:50
tak jak przedmòwca
podziwiam go za to że potrafi(ł) strzelać piękne gole kiwająć 3-4 zawodnikòw
w każdym klubie strzelał po 30 goli(holandia,włochy,hiszpania)oraz za to że po tak cieżkiej i długiej kontuzji(2lata)zdecydował sie wròcić do futbolu
szacunek
a ja sadze, ze Paolo Maldini 
kariere zaczal w wieku 18 lat i od tamtej pory jest stalym punktem defensywy Milanu.
poza tym, pomimo wieku pokazuje, ze nadal jest swietnym obronca, a takze potrafi strzelac bramki.
o przywiazaniu do klubu nawet nie wspomne
Według mnie na to miano zasłuzył Ronaldo. O malo nie musiał zakończyć kariery przez kontuzję ale podniosł sie i znòw jest wielki.
nie bede oryginalny - Ronaldinho
Głosowałem na Ronaldinho, mam nadzieje, że wygra złotą piłke, bo zasługuje na nią
Na wyròżnienie jak dla mnie zasługuje też Messi
QUOTE(tomekronaldo @ Nov 8 2005, 07:29:02)
bez wantpienia Ronaldo !!

[right][snapback]42588[/snapback][/right]
QUOTE(lukassoronaldo @ Nov 8 2005, 07:54:22)
tak jak przedmòwca
podziwiam go za to że potrafi(ł) strzelać piękne gole kiwająć 3-4 zawodnikòw
w każdym klubie strzelał po 30 goli(holandia,włochy,hiszpania)oraz za to że po tak cieżkiej i długiej kontuzji(2lata)zdecydował sie wròcić do futbolu
szacunek
[right][snapback]42591[/snapback][/right]
QUOTE(Graboś @ Nov 8 2005, 08:21:33)
Według mnie na to miano zasłuzył Ronaldo. O malo nie musiał zakończyć kariery przez kontuzję ale podniosł sie i znòw jest wielki.
[right][snapback]42596[/snapback][/right]
popieram

Ronaldo
lukasz0
Nov 8 2005, 13:02
Lampard
Rolandinho i "." (czyt. kropka).
Bez wątpienia Ronaldinho.
Crawler
Nov 8 2005, 14:57
Będe oryginalny... Henry za jego piękne gole i kiwke

(nieraz ładnie kiwnie) Pozdro
A ja będe oryginalny i powiem że Raul Gonzales i Gucio Warzycha :] . Raul dlatego że jest tak jakby "symbolem" od kilku lat już Realu Madryt, ktòry kiedyś tam dorobił się swojego

, a Gucio za wyczyny w Polskiej i Greckiej lidze, i za to że w Grecji zawsze pamiętał o Chorzowie i tam o nim opowiadał przez co kibice Panathinaikosu wiedzieli gdzie leży takie miasto jak Chorzòw.

Nienawidze Olisadebe (słynne powiedznenie "Oli-boli" jak się zbliża mecz w reprezentacji).
Dla mnie ta sonda jest smieszna bo wszyscy sie podniecają graczami ofensywnymi...o jacy oni sa zajebisci strzelają bramki..oo..Messi...lol on ma 18 lat...to jak moze byc najlepszym piłkarzem na swiecie? Dla mnie Zidane, Terry, Vieira i Henry to najlepsi piłkarze na swiecie.
Karol Johnn
Nov 8 2005, 15:56
Dla mnie za duze, wielkie serce do walki ale przede wszystkim za nie przecietne umiejetnosci nie tylko pilkarskie... ale takze mentalne, prawdziwy przywodca. Moim skromnym zdaniem on bardziej sie nadaje na kapitana repry Anglii niz Beckham... kto taki... Steven Gerrard... na niego mozna zawsze liczyc, na jakiej pozycji sie go nie wystawi on nigdy nie zejdzie ponizej pewnego b. wysokiego poziomu... a poza tym to kibicuje repr. Anglii i dlugo sie nie zastanawialem....
Moim idolem jest Thierry Henry i mysle ze jest to pilkaz kapletny!!

Kiedy jest w formie potrafi zrobic wszystko na boisku!! Pomimo tego ze jest najlepszym napastnikiem na swiecie nie rzuca sie z chciwoscia na grube miliony oferowane przez inne kluby takie jak Chalsea i odwdziecza sie Arsenalowi za to ze pozwolil mu sie rozwinac swoja wspaniala gra!! Tym wlasnie mi imponuje!!
freddie88
Nov 8 2005, 16:40
a ja zaglosowalem na pana zdziska z centralnego bo tak chcialy biedronki:))
a tak na serio to moim zdanie najlepszy pikarz to jest zidane (calokasztalt) taki ronaldinho jest dobry ale nie az tak zeby komentatorzy przy kazdym jego zagraniu spuszczali sie w spodnie( tak jak ostatnio komentarz do asysty plecami , " fantastyczna asysta plecami popisal sie ronaldinho) przy kazdym jego zagraniu komentatorpodnieca sie a przy kazdym innym pilkarzu przy takim samym zagraniu milczy. lubie ronaldinho ale to co komentatorzy robia to przesada.
a na poana zdziska naprawde zaglosowalem:))
Ronaldinho - bajeczna technika i....właściwie to powinno wsytarczyć, a jak nie to wystarczy oglądnąc jeden mecz w jego wykonaniu!
MksPogon
Nov 8 2005, 17:16
Zidane jest najlepszy nie ma następcy dla niego
są tacy jak ronaldinho ale maja nastepcow np. messi
Nie widać aby ktoś mogl zastapic zizu
najlepsze przyjecia pilek klei jak nikt inny
MksPogoń no nie wiem czy Zidane był taki lepszy od Ronaldinho w "młodości"...
Tak samo mozna powiedzieć o Pele, że nikt nie grał tak jak on. Liczą się realia i w tej chwili Zizou fizou może czyścić buciki Ronaldinho czy nawet Messi'emu, pfff każdemu z playeròw FCB. :]
Pozdro
Ronaldinho- za jego znakomitą technike i piękne zagrania.
Rivaldinho
Nov 8 2005, 19:27
Zagłosowałem na Pana Zdziska z centtralnego, ponieważ uważam ze każdy piłkarz z tej listy zasluguje na miano najlepszego.
_DEVIL_
Nov 8 2005, 19:59
QUOTE(Mani3k @ Nov 8 2005, 19:41:02)
MksPogoń no nie wiem czy Zidane był taki lepszy od Ronaldinho w "młodości"...
Tak samo mozna powiedzieć o Pele, że nikt nie grał tak jak on. Liczą się realia i w tej chwili Zizou fizou może czyścić buciki Ronaldinho czy nawet Messi'emu, pfff każdemu z playeròw FCB. :]
Pozdro
[right][snapback]42680[/snapback][/right]
Nie licza sie realia tylko!To ronaldinho moze czyscic buty zidanowi nawet jak jest teraz lepszy od niego(a jest:)Co takiego ronaldinho wygral ze zidan ma mu sie klaniac ,a co dopiero messia buhaha
PS.co nie znaczy ze ronaldinho to geniusz,ale to jednak nie zizou
pozdrawiam
SOLIDUS
Nov 8 2005, 20:03
Naprawde musze pisac chyba wiadomo..........C.RONALDO wiem ze niektòrzy mòwia ze jego zwody sa mało skuteczne i nie przynoszą korzysci ale mi sie podobaja UWIELBIAM TO......
wojczech7
Nov 8 2005, 21:05
Mani3k przesadziles. Kazdy obecnie grający piłkarz może czyścić buty Zizu i tu nie ma 2 zdan. Ja jestem kibicem Juve, ale zagłosowałem na tego fenomenalnego francuza, bo Ronaldinho jest świetny, ale Zidane WIELKI. Amen
daniel1990
Nov 8 2005, 21:07
Ja zagłosowałem na Henrego ponieważ strzela piękne bramki i gra w moim kochanym arsenalu
onix_the_chosen
Nov 8 2005, 21:29
Ja oddaje swoj glos po glebszym przemysleniu na Kake - za jego kapitalne zagrania na boisku, piekne gole i za to, ze bardzo duzo widzi na boisku, potrafi kapitalnie dograc, rowzniez zastawic sie z pilka. Myslalem nad Ronaldinho ale jednak oddalem glos na Kake
Radarek
Nov 8 2005, 21:29
A jednak zaglosowalem na Ronaldinho
http://www.maxior.pl/?p=index&id=5099&17No comment
lukasso
Nov 8 2005, 21:41
QUOTE(Radarek @ Nov 8 2005, 21:33:42)
A jednak zaglosowalem na Ronaldinho
http://www.maxior.pl/?p=index&id=5099&17No comment

[right][snapback]42708[/snapback][/right]
moim zdaniem fotomontaż
gdyby on tak naprawde strzelał celnie
ładował by po 5 goli na mecz
Riki101
Nov 8 2005, 22:16
Zaglosowalem na Ronaldinho za jego geniusz ale i henry jest niezly
crusader
Nov 8 2005, 22:21
co ty dajesz jaki fotomontaz!
pozatym na meczu nie ma tak klarownych sytuacji aby oddawac takie strzaly a pozatym tutaj nie ma zadnej presji (chociaz watpie zeby ronhi gral z nia w jakims z meczow), takie strzały mozna wycwiczyc a jak jest sie juz tak utalentowanym pilkarzem to nie nalezy to do specjalnych trudnosci.
Osobiscie jak sobie troche pokopie olejcow to tez wychodzi pod rzad strzaly w poprzeczke czy to w slupek (oczywiscie nie z taka sila i rotacja

)
MksPogon
Nov 8 2005, 22:24
Ludzi i na co sie klocicie i tak wiadomo , ze kazdy bedzie obstawal ze swoim ulubionym pilkarzem.
Jak dla mnie Zidane wymiata a liczy sie tez to co dany pilkarz osiagnal Zidane osiagnalw pilce wszystko i koniec toczka.
Joe Cole - bo... ma styl i umie dryblowac
Ronaldinho on jest poprostu nieoceniony... z płką potrafi zrobić WSZYSTKO
Zizou osiągnął bardzo wiele w swojej karierze... wcale nie przeczę, ale nagrodę dla najlepszego pilkarza dostaje nie ten co był wielki tylko ten co jest najlepszy w danej chwili...
Sonda dotyczy "chyba" właśnie tego piłkarza.
"-I po co tyle krzyku? -Nie wiem..."
Pozdro
Radarek
Nov 9 2005, 10:26
QUOTE(lukassoronaldo @ Nov 8 2005, 22:45:58)
moim zdaniem fotomontaż
gdyby on tak naprawde strzelał celnie
ładował by po 5 goli na mecz
[right][snapback]42710[/snapback][/right]
E tam fotomontaz. Pomysl. Koles gra w pilke cale zycie, ma OGROMNY talent wiec jest w stanie wycwiczyc strzal z 20 metrow dokladnie tam gdzie chce. Ale tak jak pisali przedmowcy: bez presingu, sam sobie ladnie pilke wystawi. Co innego mecz, gdzie nie zawsze wychodzi to co czlowiek chce zrobic. W tym filmiku nie ma zadnego fotomontazu. Popatrz chocby z jaka naturalnoscia podchodzi do pilki i zaczyna nia zonglowac. Albo jak po tych strzalach balansuje pileczka na glowie. Moze caly Ronaldinho jest fotomontazem?

Geniusz footbalu i tyle

.
Kolega kiedys, kiedys opowiadal mi ze widzial filmik na ktorym Beckham cwiczyl sobie wolne i wszystkie strzaly szly dokladnie w samo okno. Moze macie cos takiego?
crusader
Nov 9 2005, 11:38
ja widzialem taki filmik - w zasadzie reklame, gdzies na dysku mam jescze
ze kolesie sobie na boisku jakims strzelali wolne nad murkiem
to albo po dżądrach dostawali albo gdzies pilka leciala daleko od bramki...
przyszedl becks uderzyl na loozie po okienku costam powiedzieli i reklama sie skonczyla - ale nie wiem czego to byla reklama

Co do najleszego pilkarza aktualnie jest nim Ronaldinho, ale glosowalem na Zidane'a bo to swietny pilkarz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.