Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zamowienie W Ultimie
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
pancer
zamowilem pesa 5 w ultimie. jeszcze przed premiera. noi patrze na strone www ultimy a tam pisze ze premiera 2 listopada (patrzylem 4 list.). przypomne ze zamowilem przesylka priorytetowa! mad.gif kuźwa, wszyscy juz tutaj o dodatkach i jak sie gra gadaja, a do mnie jeszcze nawet przesylka nie doszla. zeby bylo smieszniej to we wlasciwosciach mojego konta pisze ze zamowienie zostalo zrealizowane! wtf?? zamawial ktos w ultimie?? pomooocy!!! pisalem wczoraj maila do ultimy ale cos nie kwapia sie zeby mi odpowiedziec :/
malarkey
QUOTE(pancer @ Nov 6 2005, 14:40:57)
zamowilem pesa 5 w ultimie. jeszcze przed premiera. noi patrze na strone www ultimy a tam pisze ze premiera 2 listopada (patrzylem 4 list.). przypomne ze zamowilem przesylka priorytetowa!  mad.gif kuźwa, wszyscy juz tutaj o dodatkach i jak sie gra gadaja, a do mnie jeszcze nawet przesylka nie doszla. zeby bylo smieszniej to we wlasciwosciach mojego konta pisze ze zamowienie zostalo zrealizowane! wtf?? zamawial ktos w ultimie?? pomooocy!!! pisalem wczoraj maila do ultimy ale cos nie kwapia sie zeby mi odpowiedziec :/
[right][snapback]42358[/snapback][/right]

nie martw sie smile.gif , jutro na 100% bedziesz mial
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.