Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kitserver - Potrzebna Pomoc
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Koziou
Zakladam ten tem bo nie mam pojececia jak sie instaluje stroje wlasnie Kitserverem. Sciagnalem dodatek Kick off 2k6 no i tam jest kitserver. Niestety nie mam pojecia jak sie to instaluje.
1. Rozpakowalem KDB i pozniej oczywiscie w folderach sa koszulki.
2. Wkleilem wszystko do glownego folderu z PES ale jak dalem na setup to nic nie wykrywalo...
3. ... w takim razie wkleilem do DATA okazuje sie ze jak tam na setup to wyszukuje PES.exe daje na install i po sekundzie pisze Success itp...
4. Uradowany wchodze do gry a okazuje sie zadna koszulka nie zmieniona
5. Cos robie zle
6. Prosze o pomoc!!!
7. Jezeli taki temat byl to przepraszam. Szukalem ale nic konkretnego nie bylo ph34r.gif
lukasso
http://forum.polevo.pl//index.php?showtopi...0&hl=kit+server => tu masz wszystko dobrze napisane
klikamy na setup wyskoczy zeby zainstalowac - klikamy instal odpalamy gre i cieszymy sie nowymi strojami

P.S ten link dodaj sobie do ulubionych
http://forum.polevo.pl//index.php?act=Search&f=21
T-Mac
jemu chodzi pewnie o kit server do pes5 ale to wlasciwie na podobnej zazadzie dziala jak bede mial wiecej czasu to walne tutorial smile.gif
siano
instalacja jest dosc prosta, wrzucasz kitserver do katalogu PES5, uruchamiasz setup.exe i masz tongue.gif

ps, mam mala prosbe, wrzucilby ktos ten kitserver z kick off 2k6 na rapidshare ?smile.gif
Grabos
QUOTE(siano @ Nov 6 2005, 08:55:14)

ps, mam mala prosbe, wrzucilby ktos ten kitserver z kick off 2k6 na rapidshare ?smile.gif

[right][snapback]42281[/snapback][/right]

Skoro już mowa o Kick-Off. To dziadostwo jest. Nie dość że po francusku to jeszcze nei można edytować zawodnikòw klubowych dry.gif Ja zainstalowałem tylko kitserver z tego doatku i sie spieprzyło od tego momentu...
Koziou
QUOTE(lukassoronaldo @ Nov 6 2005, 08:30:36)
http://forum.polevo.pl//index.php?showtopi...0&hl=kit+server  => tu masz wszystko dobrze napisane
P.S ten link dodaj sobie do ulubionych
http://forum.polevo.pl//index.php?act=Search&f=21
[right][snapback]42278[/snapback][/right]

Chodzi mi wlasnie o PESa 5!
U mnie to nie jest tak "kororowo" daje na setup i install i chociaz mam sterte stroi z Kick offa to i tak zadnego nie ma w grze.
A co do Kick Off to nie polecam- dziadostwo. Wole poczekac na cos lepszego...
Takze jak T-Mac bedziesz miec czas na tutorial to bardzo chetnie cool.gif
torin
Tutaj znajdziecie katalog KDB z kitservera, przygotowany przez FCH. Mysle ze jest poprawniejszy niz ten z w/w patch'a.
siano
pisze sie "bardziej poprawny" tongue.gif
ale dzieki wielkie smile.gif
Lukas_lbn
ja mam teraz to samo jak zainstalowałem ponownie windowsa wczesniej wszystko ładnie sie zainstalowało a teraz blad KTO POMOZE
torin
Verify that the executable is not READ_ONLY, and try again=co oznacza doslownie tyle, ze wasz plik PES5.exe nie moze miec atrybutu: Tylko do odczytu tongue.gif Polecam sprawdzic wink.gif
Koziou
Sciagnalem sobie dodatek WISŁA... no i stroje nareszcie z tego zalaczonego kitservera zadzialaly. Niekiedy niestety albo mnie wywala do windowsa albo podczas gry widac numerki ale koszulek nie. Ktos tez ma ten problem? Oczywiscie tez bywa ze jest wszystko ok. rolleyes.gif
SWiergi
QUOTE(torin @ Nov 13 2005, 09:54:01)
Verify that the executable is not READ_ONLY, and try again=co oznacza doslownie tyle, ze wasz plik PES5.exe nie moze miec atrybutu: Tylko do odczytu  tongue.gif  Polecam sprawdzic  wink.gif
[right][snapback]43660[/snapback][/right]

Dzieki ziomek wszystko jest juz oki!! oprocz jednego:/ ze jak robie w ks setup.exe i wchodze do gierki zeby zobaczyc stroje i mam takie cos?? POMOCY!! dry.gif sad.gif user posted image
Smoti
a mnie wogole kit server nie dziala i nie mam pojecia czemu:(niby sie zainstaluje pisze ze wszystko ok a w grze jak nie bylo stroi tak nie ma:() MOZE MI KTOS POMOC?
sopel
QUOTE(SWiergi @ Nov 13 2005, 14:45:23)
Dzieki ziomek wszystko jest juz oki!! oprocz jednego:/  ze jak robie w ks setup.exe i wchodze do gierki zeby zobaczyc stroje i mam takie cos?? POMOCY!! dry.gif  sad.gif http://www.ibiza.neostrada.pl/stroje.jpg
[right][snapback]43718[/snapback][/right]

bo masz zly stroj wgrany.

SWiergi
QUOTE(sopel @ Nov 13 2005, 17:59:02)
[right][snapback]43769[/snapback][/right]

jak mam zly stroj wgrany nierozumiem?? napisz na gadu! dry.gif
akurat
tez mam ten problem .
Stroje sa roziagniete aż na plecy....
nie wiem o co chodzi....
HELP!
T-Mac
QUOTE(sopel @ Nov 13 2005, 17:59:02)
[right][snapback]43769[/snapback][/right]

i ty masz zles troj wgrany hehehhe
wszystko jest dobrze tylko trzeba cos jeszcze zmienic
jutro napisze TUTORIAL do kitservera smile.gif
SWiergi
t-mac moglbys jeszcze napisac tutorial jak sie robis stroje do pesa 5 nie jak sie wgrywa tylko robi biggrin.gif i jak sie bootpacki robi oki Prosze!!! smile.gif smile.gif
T-Mac
i co jeszcze ?? moze jak sie dzieci robi smile.gif
SWiergi
nie no lae oczywicie jak bys mogl oki?? smile.gif niechcesz nie rob sad.gif
sopel
QUOTE(T-Mac @ Nov 13 2005, 20:09:22)
i ty masz zles troj wgrany hehehhe
wszystko jest dobrze tylko trzeba cos jeszcze zmienic
jutro napisze TUTORIAL do kitservera smile.gif
[right][snapback]43790[/snapback][/right]

no jak to :> na niektorych stronkach niektore stroje maja szerszy przod koszulki a niektore wezszy :> i te wezsze u mnie smigaja bez problemu
SWiergi
QUOTE(sopel @ Nov 13 2005, 21:19:34)
no jak to :> na niektorych stronkach niektore stroje maja szerszy przod koszulki a niektore wezszy :> i te wezsze u mnie smigaja bez problemu
[right][snapback]43819[/snapback][/right]

to daj mi link do tych wezszych oki?? tongue.gif
sopel
QUOTE(SWiergi @ Nov 13 2005, 22:03:25)
to daj mi link do tych wezszych oki?? tongue.gif
[right][snapback]43828[/snapback][/right]

www.wevolution.org

poszukaj sobie czego chcesz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.