Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes5-taśmy Na Nogach....
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
luis nazario de lima
Czesc czy wy tez macie problem z tymi tasmami? a mianowicie w edit daje jakiemus zawodnkowi opcje:type(taśma), a podczas meczu zanikają te tasmy ich po prostu nie widać (tylko w powtòrkach widac), tak samo jest np. z opaska kapitanska, niektore buty tez slabo widac np. w Predatorach Pulse II sa w meczu cale czarne. Spodziewam sie ze to wina karty graficznej, mam: GeForce4 MX 440 (czy Radeon 9550 bedzie dobry?), a moze jest jakis programk, typu w pes4 - anazlyler- cos takiego ten poprawiajacy grafike. Jak wiecie to piszcie. Pozdro all.

No tak tylko jaka wersja?kazda bedzie pasowala do pes5 ? jak odpowiednio skonfigurowac?
Lanek
jest 3danalyze i trzeba go skonfigurować tak samo jak do pesa 4
malarkey
ja mam Radona 9550 i tez znikaja podczas meczu....czy uzycie 3danalyze pomoze w moim przypadku??
luis nazario de lima
no wlasnie czy pomoze i jaka wersje sciagnac? czy wogole jest tak ze te tasmy,opaski, itd. sa u was czy ich poprostu nie ma??? pozdro all
Lanek
U mnie też opaski znikają. A co do 3danalyze to polecam wersję 2.31 smile.gif
Dorin
To że szczegły znikają przy oddaleniu kamery to celowy zabieg Konami aby gra miała niższe wymagania. A że mam dobrego kompa to pytam sie was jak wyłączyć to znikanie w 3d-analyzie ? Jeśli ktoś wie, proszę o odpowiedz smile.gif
luis nazario de lima
A ma ktos z was ze wszysttko chodzi normalnie z tasmami i opaskami,itd.? No wlasnie czy 3d analyzer zwalcza takie problemy ??? i czy trzeba jakos specjalnie skonfigurowac? jak wiecie to piszcie pozdro all.
Dorin
jak juz wspomnialem to nie jest problem tylko celowy zabiego tworcow w wielu jesli nie w kazdej grze mazna cos takiego spotkac, gdyby nie to wielu z was nazekalo by ze gry wam tna nawet nie najnizszych detalach i rezdzielczosci, szkoda tylko ze japonce nie pomyslaly o posiadaczac lepszych kompow i nie zrobily obcji wylanczajacej te "przyspieszacze" smile.gif
luis nazario de lima
No ok to nie jest problem ale skoro tyle rzeczy sie da wgrac do programu to pewnie i to powinno byc. To po co by dawali te tasmy, na zadnej kamerze ich nie widac, tylko w powtorkach, a z tasmami jest fazowo. biggrin.gif biggrin.gif pozdro.!
Dorin
QUOTE(Lanek @ Nov 5 2005, 11:21:44)
jest 3danalyze i trzeba go skonfigurować tak samo jak do pesa 4
[right][snapback]42053[/snapback][/right]

,możesz nam zdradzić co znaczy "tak samo jak do pes4" smile.gif
pele69
Niech ktos napisze jak ma byc skonfigorowany ten programik. Bardzo prosimy... rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.