Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes5 - Gdzie Gracie Online? Serwer
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
chervee
Witam!
Nie wiem ilu osobom udalo sie juz kupic oryginaly, ale ci co juz graja znaja z autopsji drobny problem online - serwery laczace graczy sa w de, uk, it&sp i fr, czyli niby po sasiedzku ale nie do konca w polszcze, a co za tym idzie - glownie mozna spotkac tam autochtonow. w 4 nie bylo to dramatem, bo mozna bylo grac tylko na hoscie tongue.gif ale poniewaz w pes5 polowa jest na hoscie, a polowa na cliencie, to mozna trafic na jakies mulowate zagramaniczne dziecko ktore zapomnialo wylaczyc sciagania czegostam i strasznie sie meczyc ta gra. w zwiazku z tym chcialbym sie spytac ewentualnych grajacych gdzie bywaja, ktory serw i ktore lobby, ja najczesciej siedze na niemieckim, w lobby free play ostatnim i przedostatnim, bo zazwyczaj na pierwszych nie ma slotow.
przy okazji - czy ktos cos wie cokolwiek na temat ewentualnego serwera w polsce? na mojej kopii (z komputronika) nie ma calkowicie zadnego znaku ze kupilem te gre w polsce, nawet naklejki dystrybutora, i nie wiem do kogo sie zwrocic z pytaniem smile.gif
pozdrawiam
.pl.chervee.
Radarek
A ty mi powiedz skad masz orygiinalnego pes5 bo ja tez chce smile.gif. Bo z tego co wiem w Polsce jeszcze nie ma prawda?
chervee
witam!
mam proevo5 tak jak napisalem wyzej z komputronikahttp://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=22870 smile.gif nie wiem jak to oficjalnie wyglada, poniewaz na stronie internetowego sklepu komputronika jest zaznaczone ze w centrali jest spora ilosc ale w sklepach nie, sciagnal z tej centrali i sprzedal mi pesa Moj Ulubiony Handlowiec Od Sprzedazy Komputerow, u ktorego zamowilem pare dni temu, z tego wnioskowalem ze o ile sprzedaz otwarta zaczyna sie byc moze pozniej bo w media i empiku nie bylo to internetowe sklepy wysylkowe tez juz wyslaly. wogole to dostalem lekko rozwalone pudelko i calkowicie nie ma zadnego znaku ze ta gra zostala sprzedana w polsce, ja nie wiem czym zajmowal sie dystrybutor w tym przypadku, kimkolwiek on jest. w kazdym razie - jesli ktos mieszka w poznaniu to niech dzwoni do komputronika na grochowskiej - (tu sa numery telefonow i walczy, bo na stronie napisano ze jest jeszcze jedna kopia, byc moze jedyna prawdziwa do poniedzialku do kupienia, a do 14 jeszcze zdazycie. cena 149 pln. powodzenia tongue.gif
.pl.chervee.
Archon
www.ultima.pl komputronik zamawia w ultimie smile.gif
Lukas_lbn
jest w empiku i media
DeL!
Kilkadziesiat osob z ligi www.pes5.pl gra juz od kilku dobrych tygodni (polowa sciagala gre z Anglii, reszta zaopatrzyla sie w Ultimie/MM) smile.gif Najczesciej mozna nas spotkac w pokoju English Friendly 01, lub na IRCu #pes5pl @ Quakenet wink.gif
•volvo
Na #pes5pl spotkacie takie fajne osoby jak np. ja i Del smile.gif
DeL!
QUOTE(volvo95 @ Dec 6 2005, 10:32:20)
[right][snapback]44622[/snapback][/right]

WIADOMO! smile.gif
Winek
QUOTE(volvo95 @ Dec 6 2005, 10:32:20)
[right][snapback]44622[/snapback][/right]

laugh.gif dwaj najwięksi lamerzy biggrin.gif

tak jak DeL wyżej napisał wbijajcie na irca #pes5pl @ Quakenet smile.gif tam możemy umawiać się na mecze smile.gif druga sprawa to siedzimy w pokoju english friendly 01 smile.gif trzecia sprawa to odwiedzajcie pes5.pl i zapisujcie się do ligi smile.gif
Lukas_lbn
niedawno zakupiłem pes5 i tez gram czesto a i mam pytanko nieda sie zrobic serwera polskiego ??
jasminio
Da się, ale czy KONAMI zrobi to już inna histeria wink.gif

W zasadzie nie trzeba o nic prosić KONAMI. Wystarczy, że wszyscy wiemy gdzie się spotykamy English Friendly 01.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.