Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Klany ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
MaGiK
Wiem ze w FiFe sa klany i zorgrywaja powiedzy soba CW (Clan Wars). Czy jest cos takiegow pesa ? blink.gif
DeL!
Niestety nie ma, nad czym ubolewam od roku huh.gif Ale prawda jest taka, ze w zasadzie decyduja o tym sponsorzy, bo jesli nie bedzie turniejow promujacych PES, obsadzonych dobrymi nagrodami, to nie bedzie tez sceny klanowej mad.gif

Takie pseudoklany zalozone przez 2 kolesi z podworka nie biore oczywiscie pod uwage rolleyes.gif
StraY
DeL! tak jak mowisz, nie ma sponsorow nie ma klanow... ale gdyby taka zaczac od konca i najpierw zrobic klany? oczywiscie tylko do gry po necie ( np. IO vs PES4.pl tongue.gif ) bo kto by jezdzil po Polsce dla samej zabawy tracac pieniadze i czas. Zawsze jakas namiastka by byla tongue.gif
RuDi
no tak ale w Fife z tego co wiem nie gra sie bezposrednio 2v2 tylko wszyscy gracze dane clanu musza zagrac z graczami przeciwnego 1v1 wiec to nie ma wiele wspolnego z gra zespolowa. No coz ale scena tak czy siak istnieje.
MaGiK
Nie chodzi mi narazie o wyjady do miast itp tylko gra np 5x 1v1 i np 2x 2v2. Klan majacy wiecej zwyciestw wygrywa. Z czasem i byly by turnieje offline
StraY
i wlasnie taka inicjatywe poparlbym obiema nogami (yyy?biggrin.gif ) chociaz same 1vs1 bez 2 na 2 bo jestem samolub tongue.gif
DeL!
Hmm, dywizje PES5 moge otworzyc w kazdym momencie pod skrzydlami mojego multiklanu http://www.fearfactory.pl/ (ostatnio ostro rozbudowala nam sie dywizja Fifki ohmy.gif ), ze skladem tez nie mialbym raczej problemu, tylko pozostaje pytanie: przeciwko komu bedziemy grac? smile.gif
StraY
poodwiedza sie rozne ligi zagraniczne, pozostawia wiadomosci na forach itp i zobaczymy co wyjdzie ;p
culles
Panowie... jak nie jak tak? Oczywiście, że klany istnieją, może nie na jakąś niewyobrażalną skalę, ale mamy nawet ranking Polskiej Sceny Pes'a:

http://www.psxextreme.info/index.php?showforum=47

Poczytajcie...
Visi0n
oto laddery z najwiekszego eSportowego servisu z ligami online, jakim jest napewno ClanBase

Pro Evolution Soccer 5 1on1 Europe
Pro Evolution Soccer 4 1on1 Europe
Pro Evolution Soccer 5 2on2 Europe

jak sama nazwa mòwi CLANbase ... czyli do pojedynkòw klanowych

pozdro :]
DeL!
QUOTE(culles @ Nov 4 2005, 23:22:48)
Panowie... jak nie jak tak? Oczywiście, że klany istnieją, może nie na jakąś niewyobrażalną skalę, ale mamy nawet ranking Polskiej Sceny Pes'a:

http://www.psxextreme.info/index.php?showforum=47

Poczytajcie...
[right][snapback]42010[/snapback][/right]

Nie chce mi sie rejestrowac, ale podejrzewam, ze jest to ranking graczy konsolowych...

@ Visi0n

Nie wiem czy zauwazyles, ale CB prowadzi rozgrywki w trybach 1on1 oraz 2on2, a do tego klanu nie potrzeba. Open Cup takze rozgrywany jest w trybie 1on1, a wiec wystarczy nam nasze indywidualne konto. Pozatym chodzilo mi o lige z prawdziwego zdarzenia, a nie jakies laddery ffa ;C
Visi0n
QUOTE(DeL! @ Nov 5 2005, 03:14:16)
Nie wiem czy zauwazyles, ale CB prowadzi rozgrywki w trybach 1on1 oraz 2on2, a do tego klanu nie potrzeba. Open Cup takze rozgrywany jest w trybie 1on1, a wiec wystarczy nam nasze indywidualne konto. Pozatym chodzilo mi o lige z prawdziwego zdarzenia, a nie jakies laddery ffa ;C
[right][snapback]42021[/snapback][/right]

no niby tak, ale z tego co wiem nie ma innej możliwosci rozgrywania meczy jak 1n1 czy 2n2 (pes5), chyba że łaczenie wynikòw kilku meczy między ròznymi członkami klanu, ale czy to ma jakiś sens.

fakt faktem CB to jeden wielki shit, przekonałem się juz o tym nie raz :x
MaGiK
Granie w klanach uwazam za cos bardziej wartosciowego niz granie samemu ligi 1v1 ffa. Sam gram w StarCraft'a i granie klan vs klan to duża frajda. Poza grami 1v1 liczyly by sie dobrze zgrany teamy 2v2. Przy tym poznaje sie ludzi ze "sceny" pesa co moze zaowocowac w przysłości turniejami offline. Dla chetnych zobaczenia jak sie odbywa to w SC zapraszam www.netwars.pl ph34r.gif
DeL!
QUOTE(Visi0n @ Nov 5 2005, 05:31:27)
no niby tak, ale z tego co wiem nie ma innej możliwosci rozgrywania meczy jak 1n1 czy 2n2 (pes5), chyba że łaczenie wynikòw kilku meczy między ròznymi członkami klanu, ale czy to ma jakiś sens.
[right][snapback]42022[/snapback][/right]

Oczywiscie, ze ma sens i tak wlasnie rozgrywane sa mecze na scenie FIFY. Oba klany wystawiaja do gry taka sama ilosc graczy i kazdy zawodnik gra 2 mecze z zawodnikiem drugiego klanu, po czym otrzymuje okreslone punkty za remis lub zwyciestwo, ktore potem sa sumowane i daja ostateczny wynik spotkania pomiedzy dwoma klanami.

Poza grami 1v1 liczyly by sie dobrze zgrany teamy 2v2. Przy tym poznaje sie ludzi ze "sceny" pesa co moze zaowocowac w przysłości turniejami offline.

Teamy 2on2 w formie jaka jest mozliwa do rozegrania w PES5 raczej nie beda mialy racji bytu, gdyz malo kto ma brata lub znajomego, ktoremu pasowaloby rozgrywanie meczow w jednym terminie na tym samym komputerze (taki system 2on2 jest wlasnie dostepny w PES5).
MaGiK
to strasznie niedobrze. Ja akurat posiadam 2 pady z ps2 podłączone do kompa i mam sporo kumpli z ktòrymi moge grać wiec dla mnie nie bylo by problemu ale inni... Wiec niestety opcja z grami 2v2 odpada. Ale moim zdaniem Liga Klanow to dobry pomysla na rozwiniecie sceny PES tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.