Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dodatki
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
warson
Witam, Ostatnio ściągłem sobie Pare dodatkòw do PES 5 Np: Stadiony, Buty itp.. Moze Ktoś Wytlumaczyć albo Podac opis jak to wszystko Instalowac do gry?/
daniel1990
www.wszystko.tk tam napewno znajdziesz dry.gif !! Noż kurde nie umiesz pogrzebać na forum to napewno znajdziesz
wania1982
Mam pytanie czy ktos szykuje patcha dzwiekowego bo jak strzelam bramke to powiem szczerze kibice mnie nie zadowalaja po pierwsze za cicho sie ciesza nie wiem czemu?W czasie meczu sa glosniejsi niz przy bramce.Czekam na patcha unsure.gif
warson
Prosta Odpowiedź.... Jakbym Znalazl to bym tego pytania nie Zadawal a ze opcja szukaj wyswietla mi 255 Tematòw to Nie wiem czy tak fajnie sie szuka!!
Nowacek
ja tez prosze o pomoc
tez nie umiem a od niedawna gram w ta gre
w poprzednia czesc nie gralem !!
wiec jesli ktos moze , prosze starych wyjadaczy by mlodym lamera czyli nam pomagali jak instalowac te dodatki !!

i jest juz liga polska na pesa 5 ?
pozdrawiam i czekam na odpowiedz gdzie sie wgrywa te nowe stroje twarze itd..

Nowacek
RuDi
QUOTE(daniel1990 @ Nov 1 2005, 15:13:56)
www.wszystko.tk tam napewno znajdziesz  dry.gif  !! Noż kurde nie umiesz pogrzebać na forum to napewno znajdziesz
[right][snapback]41554[/snapback][/right]

Taki kozak jestes? Ja codziennie przegladam forum i jeszcze sam nie widzialem zeby pisali jak dograc stadion czy jakies przyspiewki. Skoro sie upierasz ze byly takie tematy to moze chociaz zapodaj linki. Co do twarzy to bylo chyba gdzies tutaj http://forum.polevo.pl//index.php?showtopic=2095
sory za OT
Nowacek
Dzieki Rudi a jednak sa prawdziwi fani tej gry smile.gif i ludzie ktorzy pomagaja innym smile.gif hihi Pozdrowka Nowacek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.