Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes5.zip
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
#rado.
Mam problem z plikiem ProEvolutionSoccer5.zip tzn. po rozpakowaniu go z 780 MB robi sie 1,77 GB ale niestety plik nie posiada żadniego rozszeżenia (zassałem go z emula). nie mam pojęcia co z nim zrobić huh.gif a nie chce mi sie znowu go ściągać.
Proszę o jakieś propozycje.
RuDi
nie wiem zapewne to jakis fake pewnie scagales pes 5 wyszukany w wbudowanej wyszukiwarce zamiast z jakiejs pewnej strony wziasc link
Majon
Mi to ròwnież wygląda na fake (choćby dlatego że ma niepoprawny rozmiar...). Nie chciało się ściągać z zaufanych źròdeł to trza ściągnąć raz jeszcze lub wyłożyc kaske na oryginał. wink.gif
#rado.
W sumie to kupie orginał, gierka warta kaski, a i problemòw z online i jakimiś patchami nie powinno być (zbyt wiele).
Dzięki za odpowiedzi.
Radarek
QUOTE(#rado. @ Nov 1 2005, 18:39:11)
W sumie to kupie orginał, gierka warta kaski, a i problemòw z online i jakimiś patchami nie powinno być (zbyt wiele).
Dzięki za odpowiedzi.
[right][snapback]41582[/snapback][/right]

Ja tez rozwazam kupno tej gry, ale czy mozna juz ja dostac w Polskich sklepach? (empik etc). A jak nie to kiedy bedzie mozna?
Crawler
Wiem że na pewno nie ma w sieci sklepòw ,,nie dla idiotòw,, . Bo byłem i patrzyłem smile.gif więc pewnie nigdzie indziej nie ma... i nie będzie gdzieś do połowy listopada. Ale można zobaczyć na giełdzie komputerowej. Pozdro smile.gif

Sory za OT
melman
wiem, ze to gdziesz juz bylo, ale nie moge znalezc, kolega sciagnal pes5 i przyrozpakowywaniu pyta o haslo, ktos moze je zna??
StraY
albo adres strony www zamieszczonej w nazwie pliku albo wpisz "JAACUŚ + sianko = jebanko" biggrin.gif
lazy_bum
Od kiedy oryginały są zip'owane? <-:
#rado.
QUOTE(lazy_bum @ Nov 3 2005, 09:20:42)
Od kiedy oryginały są zip'owane? <-:
[right][snapback]41779[/snapback][/right]

jak byś troche ściągał z emula (morph XT) to byś wiedział jakie są pliki, może jest tylko wersja angielska, wcześniej ściągnąłem PES4 i była tylko angielska (bo i po co mi inne języki huh.gif )
pacek09
QUOTE(melman @ Nov 2 2005, 09:44:58)
wiem, ze to gdziesz juz bylo, ale nie moge znalezc, kolega sciagnal pes5 i przyrozpakowywaniu pyta o haslo, ktos moze je zna??
[right][snapback]41686[/snapback][/right]

sprobuj wpisac takie "www.bit-moviez-crew.dl.am" pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.