Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pad Od Playa Podłączony Do Kompa
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
pele69
Mam problem. Kupiłem złączke dzieki ktorej mozna podłączyc pada od Play station do kompa. Złączka działa bo gra ,,znajduje pada" ale nie mogę zmieniec konfiguracji klawiszy itp. A pad napewno działa!!! Moze ktos juz sie kiedys z tym spotkał?! Pozdro
Gienia
Skąd masz złączkę, bo ja szukam już długo, ale w każdym sklepie mòwią, że nie ma...
RuDi
domyslam sie ze grasz w fife a tam chyba mozna konfigurowac tylko kilka padkow. Jezeli masz to we wszystkich grach sprobuj zkalibrowac pada przed gra wyciagnij i wsadz ponownie wtyczke USB, zainstaluj stery na nowo cos z tego powinno pomoc. Jak nie to zapytaj w serwisie komputerowym.

QUOTE(adam_gienia @ Nov 1 2005, 14:09:27)
Skąd masz złączkę, bo ja szukam już długo, ale w każdym sklepie mòwią, że nie ma...
[right][snapback]41537[/snapback][/right]

To nie wiem gdzie szukales, idz do jakiegos wiekszego sklepu komputerowego albo popatrz w jakims super markecie. Zajzyj tez na www.ultima.pl
YURY
Ja zawsze po zainstalowaniu musze wejsc na kwile do Panelu ster., do kontrolerow gier , i do WLASCIWOSCI PSXGame.. wtedy jeden przycisk w padzie i dopiero dziala.
pele69
Jezeli ma ktos jakies namiary na sterowniki do tej złączki pada od play byłbym niezmiernie wdzięczny!!!
P.S Odwdzięcze sie!!!!! tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.