Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Klawiszologia
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Shavo
mam prośbę. do pes'a sklonilem sie nie dawno. narazie ściągnolem official demo 2 (z komentarzem). możecie mi powiedzieć jakie klawisze odpowiadają za kiwke, sprint, strzał, podanie i te wszystkie potrzebne rzeczy i ewentualnie gdzie to skonfigurować. dzienx za fatyge.
Purtek
QUOTE(Shavo @ Oct 31 2005, 08:42:06)
mam prośbę. do pes'a sklonilem sie nie dawno. narazie ściągnolem official demo 2 (z komentarzem). możecie mi powiedzieć jakie klawisze odpowiadają za kiwke, sprint, strzał, podanie i te wszystkie potrzebne rzeczy i ewentualnie gdzie to skonfigurować. dzienx za fatyge.
[right][snapback]41277[/snapback][/right]

No wiec po kolei:
L2-za pomocą tego przycisku mozesz zmienian taktyke w czasie gry.
L1-zamiana zawodnika.
R2-Kiwka(balans ciala,flip flap,przebieranka.) Można go rowniez wykorzystac do technicznych strzalow oraz podan.
R1-sprint
Trojkat-pilka prostopadla
Kwadrat-strzal
Kolko-wrzutka
Krzyzyk-podanie
Galki-U mnie odpowiadaja za obrot z pilka(Zidane) na klawiatrze mam 1,2
Konfiguruje sie to w opcjach. cool.gif
Ja oczywiscie gram na padzie!!(przyzwyczajenia z PSX!!) tongue.gif
Shavo
wielkie dzienx. aha i jeszcze slyszalem o przedluzaniu czasu w demku. da sie tak i jesli tak to jak?
Rokefeler19
>>exe<<wklej now exe i bedziesz mial.pamietaj ze mozesz zmieniac tylko czas w grze condition i wlaczanie kontuzji.zmienisz siedziego albo pilke lub co innego to gra ci sie zawiesi.
Shavo
no to jeszcze takie pytanka. tongue.gif mozna sciagnac pes5 full z neta (jeden typ na forum mowil ze sobie sciagnal)? i jak sie lobuje bramkarza i robi efektowne kiwki typu 360 albo kanal (jesli sie da)

dzieki za wszystko, pozdrowionka cool.gif
Rokefeler19
QUOTE(Shavo @ Oct 31 2005, 13:33:43)
no to jeszcze takie pytanka.  tongue.gif mozna sciagnac pes5 full z neta (jeden typ na forum mowil ze sobie sciagnal)? i jak sie lobuje bramkarza i robi efektowne kiwki typu 360 albo kanal (jesli sie da)

dzieki za wszystko, pozdrowionka cool.gif
[right][snapback]41332[/snapback][/right]

Moze sie da ale na tym forum nie licz na zadnego linka.pozatym jesli masz tyle pytan to napisz w jednym poscie!co do zwodow to sa takie. Zacznij uzywac opcji szukaj i bedziesz mial!wszystko o co pytasz bylo walkowane juz!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.