Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Mass_86
Ścignołem PES-a 5 a jednego z ftp wersje Reloaded (44 plikòw + .rar) i wszystko rozpakowałem wisienke też przegrałem i gra włancza sie normalnie, są reklamy, loga adidasa itp ale po chwili robi się czarny obraz i nic nie dzieje. Niechce włączyć sie menu. Sterowniki mam nowe, demo chodziło bardzo dobrze na rozdziałce 1024. Jeśli ktoś wie w czym tkwi problem, był bym wdzięczny za pomoc. Pozdròwki
Rivaldinho
widocznie karta graficzna troche za cienka tongue.gif
Mass_86
QUOTE(Rivaldinho @ Oct 30 2005, 17:09:34)
widocznie karta graficzna troche za cienka tongue.gif
[right][snapback]41153[/snapback][/right]

To nie to, karte mam niezłą GeForce 3 Titanum 128mb ,a pozatym na demie chodziło wszystko elegancko :]
Ziolo_
tez tak mialem w ale w pes 4... u mnie bylo cos takiego ze czarny ekran pojawial sie przed pokazòwka... naciskaj ENTER przed pokazuwka powinno dzialac muwie serio!!
Ole-j
To samo chciałem napisać tongue.gif Jak kolega wyżej wspomniał klikaj cały czas enter i tyle. A jak chcesz zobaczyc intro to ściągnij codeci.
Mass_86
QUOTE(Mass_86 @ Oct 30 2005, 17:20:26)
To nie to, karte mam niezłą GeForce 3 Titanum 128mb ,a pozatym na demie chodziło wszystko elegancko :]
[right][snapback]41157[/snapback][/right]

Ziolo_ tobie to powinni pomnik wybudować bez kitu smile.gif) działa wszytko wielka dziękòwa tongue.gif tongue.gif
rangiz
Tez tak mam ale naciskam ESCAPE i lata dalej.Widocznie wersja ta ma skopane intor
BuLi
tez mam taką wersje pes-a ale nie moge jej zainstalowac blink.gif włączam setup, na pòł sekundy pojawia sie czarne okno i nic blink.gif ktoś wie o co chodzi?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.