QUOTE(chmura @ Nov 5 2005, 22:03:13)
Napisz lepiej jakie masz lacze internetowe, jak z lagami i czy duzo jest osob, ktore maja zielone znaczki (to Ci z ktorymi najlepsze polaczenia sa). Napisz czy jesli nie hostujesz to sa okolo 0,5 sec opoznienia przy wciskaniu klawiszy (via pes4). To chyba tyle pytan na poczatek.
ps. Ja tez nie tylko mam nadzieje, ale jestem pewien, ze bez oryginalnego kodu z pudelka na ofi serwerach Konami nikt nie pogra jak to jest w przypadku setek innych gier. I bardzo dobrze, bo nie po to ludzie wydaja kupe pieniedzy na oryginalne gry, zeby inni pozniej obciazali serwery i kradli ciezko zarobione pieniadze i czas. Sam nie mam org PES5 i nie wiem czy kupie, bo boje sie o lagi. Niemniej jednak, jesli powstana nieoficjalne serwery, to chetnie skorzystam, chocby po to by sprawdzic jak u mnie bedzie wygladac sprawa opoznien, by potem ewentualnie kupic ta gre w oryginale.
Dlatego jesli ktos ma juz ta gre i gra w nia w sieci, to prosze o krotka notke jak sie ma sprawa lagow i info o laczu internetowym.
Pozdrawiam
[right][snapback]42244[/snapback][/right]
masz racje i jej nie masz. Masz racje, bo rzeczywiscie serwer nie powinien uczestniczyc w samej grze, ale nie masz racji, bo wieksza liczba osob obciaza serwery. Zerknij co sie stalo z chlopakami z PS2 i z graniem bez lagow jakie mialo miejsce na poczatku, kiedy to ktos wymyslil jak mozna spatchowac gre by grac na kopii zapasowej. Tak naprawde ze 100% pewnoscia mimo hostowania jednej z osob nie mozemy powiedziec w jakim stopniu obciaza to serwer. Skoro moga grac ludzie bez zew ip to serwer jakos w tych wszystkich zdarzeniach posredniczy. Serwer ukazuje pingi, serwer posredniczy w chatach, moze i podczas gry przeplywaja przezen jakies informacje.
Pozdrawiam