Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze Do Pes5 Problemy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
aNm
Witam!
znalazłem że twarze dzielą się w text_0.afs na:
special faces
k 1585 - 1602
r 1603 - 1634
w 1635 - 1780
y 1781 - 1864

normal faces
k 1865 - 1896
r 1897 - 1953
w 1954 - 2218
y 2219 - 2357

i tu pytanie jak się ustawia special faces w grze ?? bo tylko do normal jest dostęp

i pytanie do facemakeròw czemu nie oznaczycie w nawiaście pod co instalować np normal i r01 analogicznie do special w nawiasie można by było nawet podać numer dokładny odpowiadający do pes5

skolei mam pytanie do hair skąd mam wiedzieć pod jaki nr mam wgrać hari czy special ?? czy to naprawde nie można napisać dokładnego nr ? hairr01 to za co odpowiada jak tak jak proponuje sie nie da... to analogicznie dojde do tego

i jak ustawić to w grze ??

pS. Nie piszcie że było to tyle razy tłumaczone bo ja przejżałem każdy temati nigdzie odpowiedzi nie znalazłem można by było to poprostu wytłumaczyć i przykleić...
ps1. i nie jechać po mnie prosze... wink.gif
T-Mac
a wiec tak panie bravo tongue.gif
chodzi o twarze do pes5 tak jak w temacie
wiec sprawa jest banalna
twarze na specjalnych paletch mozesz ladowac teraz na te zwykle one tez maja juz specjalna palete
pozniej wchodzisz do gry edit mode i ustawiasz sobie twarz ktora chcesz nie tracac przy tym jakies ze SP tak jak to bylo w przypadku PES4 a wloski zerknij sobie w special hair jest ich do zajebania
aNm
nom tak panie t-mac biggrin.gif

ale problem tkwi w tym że ja pytam jak ustawić special w grze bo pod r01 special jest chyba veron a jak grzebie w grze to jest wogule inna [czytaj normal face] wiec jak w grze ksorzystac ze speciali ??

a co do włosòw wiem że jest ich od zawalenia pod specialem ale nie wiem za co importować np włosy do dejonga załadowalem np po 01 i mam teraz dziury w jego głowie i włosy źle zrobione... nie tak jak powinno być więc skąd mam wiedzieć po do co mam je improtować ?? huh.gif
T-Mac
nie ustawisz specjalnej mordy w grze
jak chcesz jakas specjalna to przenies ja na nie specjalna i sobie ustaw smile.gif
przeciez pisze ze teraz wszystkie mordy w pes5 maja specjalna palete wiec jest zajebiste pole do popisu dla facerobow tongue.gif
aNm
eh czemu norek albo ktoś nie chce pomòc ?? czy to boli jak komuś się pomoże...

włosy se podmieniam z przedziału od 4194 - 4423 no i wszystko ok ale jak teraz je ustawić w grze?? optionPESeditor czy jak tam go zwą nie obsłuje pes5... więc jak np norek to robi ??
norek
QUOTE(aNm @ Oct 29 2005, 10:49:15)
eh czemu norek albo ktoś nie chce pomòc ?? czy to boli jak komuś się pomoże...

włosy se podmieniam z przedziału od 4194 - 4423 no i wszystko ok ale jak teraz je ustawić w grze?? optionPESeditor czy jak tam go zwą nie obsłuje pes5... więc jak np norek  to robi ??
[right][snapback]40895[/snapback][/right]

a przepraszam bardzo..norek ma poraz trzeci powtorzyc to co mowi Timak? chlopie czytaj troche...a pozatym gdzie Ty widzisz ze ja ustawialem specjalna palete w PES5 skoro jedyna morda zrobiona do tej pory i pokazana z PES5 jest FIGO....adios
aNm
timak mi nic nie odpowiedział na temat hair'òw i ty też nie i dalej nie wiem gdzie ty widzisz że ja coś o specjalnej palecie mòwie jejku pomożesz mi ?? huh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.