Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pokaż Swoje Buty Jeśli Je Masz
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
crusader
Czesc!
Wiem ze kiedys - chyba jeszcze na starym forum - byl taki temat dotyczacy butòw piłkarskich w jakich gramy na boisku z kolegami albo na treningu w klubie.
Chciałbym abyście zamieszczali tutaj ich zdjęcia (nie kolegow smile.gif - butòw biggrin.gif) i wyrazali o nich - o butach biggrin.gif - opinie. Czy sa wygodne, cena adekwatna do jakości itd itp.
Ja jak narazie nie dam zdjecia swoich gdyz oddalem kolezance cyfrowke smile.gif

Napisze tylko ze do gry na osiedlowych boiskach (przewaznie asfaltowcyh :/) uzywam Nike Pace Vapor TF (granatowych) kupilem je w marcu tego roku za 180zł - ale mi sie udalo biggrin.gif (w sklepach dopiero one wcodzily i kosztowaly jakies 249zł) i jak dotad nic tylko je sobie chwale. Wygoda, jakość wykonania i ciekawey wyglad to ich atuty moim zdaniem.

Aktualnie na treningi nie mam korkow bo jestem w trakcie ich sprzedazy na allegro.
Jesli ktos chetny kupic Pulsado srebrno-niebieskie prawie nowki rozm 43 1/3 piszcie na GG 6166860 <-- to tak na marginesie biggrin.gif

Piszcie o swoich butach w ktorych klepiecie w gale smile.gif
Pozdro!
RuDi
Ja gram (wszedzie czy to w klubie czy z kumplami) w Nike totalissimo. Jak wszystkie buty Nike sa bardzo wygodne. Troche sa na mnie za duze ale i tak b. dobrze mi sie w nich gra. Gdy je dostalem z Angli kosztowaly chyba ok 30-40 funtow.
Fotka:
user posted image
Oczywiscie u mnie tez sa metalowe wkrety bo w klubie na tym boisku co mamy nie da sie grac w innych niz wkrety wink.gif
T-Mac
tak jak wczesniej pisalem tak i teraz pisze gram w adidas predator ktore sie sypia z kazdej strony wspomagane sa tasma tongue.gif
wczoraj zakupilem sobie nowe buciki ale nie do gry w pilke, jak kupywac to juz zeby byly powiazane ze mna smile.gif
zwia sie Adidas T-Mac 3 a tak wygladaja
user posted image
zasluzylem sobie wkoncu cale wakacje sie zapier... w sadzie smile.gif
korzen
Te Pumy sa dosyc wygodne i tanie, polecam mozna je dostac za ok 120zł
Treningowe
user posted image

Najlepsze korki jakie miałem, super wygodne, cena ok 280zł
Meczowe
user posted image
siano
ja zas pomykam w adidaskach przydzianych w klubowe barwy
user posted image

buciki dosc dobre, acz ich stan techniczny jest malo zadowalajacy wink.gif
Kamil
Ja pykam w klubie i popierdalam w Totalach 3 złotych tongue.gif super buciory!!! pozdro biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.