Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 5
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
jacekz40
smile.gif Pamiętam wrażenia z pierwszego meczu w PES 4, wydawało mi się, że jest zupełnie inaczej jak w wersji poprzedniej. Teraz mam trochę inne odczucia. Gra ogòlnie wydaje się podobna do poprzedniczki (PES4) ale jest parę rzeczy, ktòre moim zdaniem dają jeszcze więcej satysfacji. Nawet taki drobiazg jak dzwięk "kopanej" piłeczki, zawodnik przyjmujący piłkę nie ma kleju w bucie, więc przy słabszych statystykach przyjęcie nie jest takie idealne (super). Podobnie podania słabeuszy też nie są idealne (i bardzo dobrze). Lubię grać takimi "słabotami" tongue.gif . No i bramkarze agresywni na przedpolu, szybko wychodzą do piłek wchodzących w pole karne, w sytuacjach gdy idzie długie podanie na wychodzącego napastnika. A ... strzal z dystansu, muszę poćwiczyć, bo wygląda tak, że jak dłużej przytrzymuję strzałkę w lewo lub prawo, to piłka idzie mocno w bok ( i to też jest plus). trudniejsza gra jest napewno ciekawsza.Oczywiście grafika jeszcze lepsza. To narazie tyle, wracam do gry.... a potem ...nastepne wrażenia wrzucę do postu. biggrin.gif Wiem, ze wielu z was cierpi w tym momencie, fajnie być jednym z pierwszych, ktòrzy już mają PES 5.
P.S. Irytują mnie te "skośnookie stadiony" zaglądałem już do plikòw dat ale otwiera się jakaś chińszczyzna. Chciałbym już parę stadionòw zmienić.
T-Mac
zapomniales dodac ze zeby strzelic gola trzeba sie napocic tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.