Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patchowanie We9 & Pes5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
Solid Snake
Mam mały problem. Mam we9 na ps2. Żeby wrzucić stroje dla nielicencjonowanych drużyn musiałem powiększyć date. Jak wypaliuć płytkę, żeby chodziła z zaimportowaną większą datą?
Apache2 nie chce jej zaimportować bo jest większa.
Jak nagram Nero to nie chodzi
Jeśli ktoś zna sposòb to proszę o podpowiedż
Z gòry wielkie dzięki
Solid Snake
Ściągnąłem dkz studio 0.90 z 26.10.05
I ma opcje budowania obrazòw, ale do tego potrzebuje"source IML file"
Co to jest ten Iml?
snake
Używaj Edit.
Nie pisz posta pod postem.
the_barti
to może alcohol 120%?
Solid Snake
Chodzi o to,że mam wszystkie pliki z płyty na dysku, alcohol nie nagrywa tylko z obrazu. Pròbowałem też ps2 cdgenerator i dkz studio 0.9 (opcja build iso) i nic
Cały czas po nagraniu konsolka czyta płytę jako ps2 disc, ale nie chce jej uruchomić
Jak miałbym datę w tym samym rozmiarze to spoko, ale mam większą(bo stroje sie nie mieszczą) zna ktoś jakiś darmowy program, ktòry buduje DZIAŁAJ
miches82
a tak swoja droga to jest jakis porzadny pacz do we9 na ps2?
Solid Snake
Żadnego nie znalałem ale używając graphic game studio zwiększyłem 0_text.afs i zaimportowałem stroje.
miches82
QUOTE(Solid Snake @ Oct 29 2005, 10:20:28)
Żadnego nie znalałem ale używając graphic game studio zwiększyłem 0_text.afs i zaimportowałem stroje.
[right][snapback]40867[/snapback][/right]

ale przeedytowane stroje jak mialo to miejsce w sunjun beta mix , czy teksturki ?
Solid Snake
Zaimportowałem BMP do daty
miches82
QUOTE(Solid Snake @ Oct 29 2005, 21:42:05)
Zaimportowałem BMP do daty
[right][snapback]40987[/snapback][/right]

czy moglby ktos podac namiary na french evolution touch , super patch do we9 smile.gif
Kisiel
No wlasnie o to chodzi dlatego nie chce reklamowac "innego" forum smile.gif hyhy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.