Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Aleosochosi ?
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
baski18
Co to jest ?? smile.gif

http://img402.imageshack.us/my.php?image=bbb2bo.jpg

Pozdro
TeDi
Dopiero został prezydentem, a już się źle dzieje mad.gif a co dopiero będzie za pięć lat!!! sad.gif No coż trzeba zacisnąć pasa, bo szykują się chude lata.
Kto ma pożyczyć snajperke? zafunduje mu headshota!

A tak wogule to mam nadzieje, że issonline wròci smile.gif
Crawler
Jakbyście byli na IRCU to byście wiedzieli o co łazi rolleyes.gif
snake
Niestet już jest koniec...nie ma już nic, trza wypierdalać z tego kraju...niestety
mad.gif
EDIT: Dodałem sonde do tego tematu.
korzen
sranie w banie wink.gif Bedzie dobrze MIŚKI wink.gif :*
michau000
hahahaha zajebiste! gratuluje pomyslodawcy (i wykonawcy swoja droga;) )
siano
Gwoli wyjasnien.
dzis niestety jest ostatni dzien, kiedy spogladac mozecie na ukochane barwy ISSonline.
Od jutra niestety nic nie bedzie takie, jak dawniej, nie bedzie starego, dobrego ISSonline.
Wszystkim Wam dziekujemy za spedzone lata.
Moze nastepnym razem sie uda....
>Kornel<
ej a tak naprawde to z jakiego powodu nasza kochana stronka nie dziala ? co sie k**** stalo ?
Gienia
Żart czy serio?? Nie wiem co o tym myśleć, ale jeśli żart to bardzo dobry, ale jeśli prawda to ja nie wiem co ja zrobie, wyskocze z okna sad.gif sad.gif

Ale czemu od razu zamykać strone, dajcie spokòj, poczekajcie do oficjalnych wynikòw. Albo weźcie kolory strony jakieś żałobne, wszystko na czarno przez np. 3 miesiące, ale po co odrazu strone zamykać?? blink.gif
snake
QUOTE(>Kornel< @ Oct 23 2005, 20:11:56)
ej a tak naprawde to z jakiego powodu nasza kochana stronka nie dziala ? co sie k**** stalo ?
[right][snapback]40152[/snapback][/right]

Z powodu wyniku wyboròw. sad.gif
Depor
Szkoda bo liga była już blisko...
TeDi
widze, że dużo osòb głosowało na kaczora sad.gif dzięki wam stronka nie działa, co wyście zrobili ph34r.gif !!!
kcma
Czuje się jakby zmarł papież sad.gif
Johnes
Zobaczcie ilu jest użytkownikòw
A to naprawdę koniec:(
korzen
QUOTE(TeDi @ Oct 23 2005, 20:17:22)
widze, że dużo osòb głosowało na kaczora  sad.gif  dzięki wam stronka nie działa, co wyście zrobili  ph34r.gif !!!
[right][snapback]40156[/snapback][/right]

ej Ty sobie jaja robisz czy jestes taki? Niemam 18-stu lat, ale kurwa wolny kraj , nie?
StraY
to musi byc zart... tez tak myslalem sad.gif zostaje granie do wloskiej i jakas liga pes5 :/
qazwsx
blink.gif Co to sie dzieje ??? sory za link do strony warez
Ale o co qrde chodzi ??
dlaczego zamykacie super strone ??
bo nierozumie blink.gif
czy to naprawde ??
kcma
Niech ktoś napisze czy to żart czy nie!
kemocik
QUOTE(kcma @ Oct 23 2005, 21:24:27)
Niech ktoś napisze czy to żart czy nie!
[right][snapback]40162[/snapback][/right]

Niestety to prawda, też w to nie wierzyłem, ale po rozmowie z sianem okazało się, że to koniec naszej kochanej stronki sad.gif
siano
jako redaktor wyjasnilem sie chyba w miare jasno...
forum bedzie istniec jeszcze kilka dni po zamknieciu strony.
StraY
QUOTE(siano @ Oct 23 2005, 21:09:13)
Gwoli wyjasnien.
dzis niestety jest ostatni dzien, kiedy spogladac mozecie na ukochane barwy ISSonline.
Od jutra niestety nic nie bedzie takie, jak dawniej, nie bedzie starego, dobrego ISSonline.
Wszystkim Wam dziekujemy za spedzone lata.
Moze nastepnym razem sie uda....

[right][snapback]40150[/snapback][/right]

po rozmowie z sianexem moge zapewnic wszystkich, ze to nie jest niestety zart ... life is cruel ale toczy sie dalej...
SOLIDUS
sad.gif sad.gif Ale czemu dokladnie ZAMYKACJE stronke (wiem ze KACZOR wygral wybory ale dokladnie powody) sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Przemo
ej no bez przesady kpiny sobie urzadzacie?
Gienia
e no, bez jaj!!!!!! Pewnie moderatorzy sie z nas teraz śmieją. Ale jeśli to prawda, to obiecuje moderatorom, ze spotkamy się w sądzie!!!!
kcma
Daliście zmiane, mogłem się domyśleć, bo inne strony działają mad.gif
TeDi
QUOTE(korzen @ Oct 23 2005, 21:19:02)
ej Ty sobie jaja robisz czy jestes taki? Niemam 18-stu lat, ale kurwa wolny kraj , nie?
[right][snapback]40159[/snapback][/right]

Zgadzam się wolny kraj, tylko teraz stanie się tak, że jedna partia będzie nami rządzić! A tak była by ròwnowaga Prezydent PO, premier PiS. A czasami może się okazać, że Kaczyńscy podziękują Marcinkiewiczowi i będą w dwòch rządzi ( jak wtedy kiedy ukradli księżyc tongue.gif ) i jak będą niedogadywać się z PO w sprawie tworzenia rządu mogą przejść na ciemną stronę mocy i tworzyć koalicje Z Samoobroną, LPR i PSL a wszyscy dobrze wiemy, że ròżowo nie będzie w takim układzie.
Mam nadzieję, że się myle i chciałbym, żeby było lepiej niż dotychczas, ale taką nadzieję mam co wybory.
pozdro

PS Kasia Tusk na prezydenta smile.gif
korzen
QUOTE(TeDi @ Oct 23 2005, 20:32:29)
A tak była by ròwnowaga Prezydent PO, premier PiS.
[right][snapback]40172[/snapback][/right]

widocznie wiekszosc chciala inaczej ;-)
Cinek
co was powalilo do konca ze wy wierzycie w to???? biggrin.gif dobre dobre biggrin.gif ...Kaczynski czy Donald i tak Kaczysm hehe biggrin.gif
rangiz
Brawo Lech Kaczynski!Szkoda ze ISS online zmienil design tymczasowo na czarny.
Jocker
EJ !! Ale o co chodzi ?? Bo Kaczynski został prezydentem to ku*wa likfidujecie strone ?? Ja nie rozumiem ... dry.gif
BuLi
biggrin.gif nie no nieźle sie wystraszyłem w pierwszyej chwili biggrin.gif Ale na szczeście to żart biggrin.gif
prawda...? sad.gif
(kto głosował na Kaczora, temu spali się obora! tongue.gif )
qazwsx
No to przyszła ptasia grypa ( kaczki nas zaraziły ) biggrin.gif
ale tak ogòlnie to niejest mi do śmiechu sad.gif
Przemo
tylko jaki wplyw na IO ma jebany prezydent?? to jest bezsensu ... ale jesli na powaznie to koniec to respect dla was...

ok juz wszystko wiem tongue.gif
Czarny
QUOTE(kcma @ Oct 23 2005, 20:18:41)
Czuje się jakby zmarł papież sad.gif
[right][snapback]40157[/snapback][/right]

Pojebało cie człowieku...

Ej skończcie to pierdolenie już...
Zamknąć ten temat mad.gif

Jutro będzie nowy lay stronki i wkońcu zaczniemy ligę smile.gif

Pozdro dla redakcji dowcipnisiòw wink.gif

POLSKA ZAWSZE B
korzen
Dawac moje 5zł !! ;D

kurde, czy wy naprawde myslicie ze to koniec stronki!? loool. Layout, patche, zbieranie hajsu na LM poszło by sie jebac przez wybory ;d Poprostu sianecki w akcie maxymalnego wkurwienia zrobil takie cos wink.gif pozdro
lukasz_k
blink.gif Szkoda bo naprawde była to fajna stronka z informacjami na temat Pes4 i nie tylko sad.gif

Jednoczesnie zapraszam na zajebistą stronke WWW.PES5.PL napewno nie gorsza od waszej tongue.gif i my sie nie damy jakiemus Kaczorowi!!

Pozdro
mino
QUOTE(lukasz_k @ Oct 23 2005, 21:12:24)
blink.gif Szkoda bo naprawde była to fajna stronka z informacjami na temat Pes4 i nie tylko sad.gif

Jednoczesnie zapraszam na zajebistą stronke WWW.PES5.PL napewno nie gorsza od waszej tongue.gif  i my sie nie damy jakiemus Kaczorowi!!

Pozdro
[right][snapback]40183[/snapback][/right]

marz dalej
baski18
Co tu duzo mowic nowy wyglad stronki jest super ... i takze poruszanie sie bedzie o wiele latwiejsze... BRAWO chlopcy!!

Pozdro
lazy_bum
QUOTE(snake @ Oct 23 2005, 19:57:23)
Niestet już jest koniec...nie ma już nic, trza wypierdalać z tego kraju...niestety
mad.gif
EDIT: Dodałem sonde do tego tematu.
[right][snapback]40145[/snapback][/right]

*kwak* *kwak* *kwak* *kwak* *kwak* *kwak* *kwak* *kwak*!

Słyszałem, że Polska będzie organizować lot na Księżyc.... i o tym, że mają go sprowadzić do lądowania gdzieś w okolicach Krakowa. (-;
Lanek
Nowy wygląd strony fajny. Wszystko teraz fajnie i przejrzyście wygląda wink.gif . Nie ma problemu ze znalezieniem czegokolwiek smile.gif
Mario
e no, bez jaj!!!!!! Pewnie moderatorzy sie z nas teraz śmieją. Ale jeśli to prawda, to obiecuje moderatorom, ze spotkamy się w sądzie!!!!

niemam pytań.... hahahahah
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.