Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powazny Problem
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
WAKABAJASZI
Yo zainstalowałem Best of Demo patch i wszystko ejst ok druzyny stadiony ale pojawił sie drobny bład w grafice niewiem o co chodzi ale koszulki chyba sie jakos zle dograły czy cos i kazdy zawodnik ma krzywo zrobione ubranko ktos wie jak to naprawic?? prosze o pomoc moze jakims grafik edytorem czy cos pomocyy sad.gif sad.gif sad.gif FOTKA DIDY zobaczcie na kołniezyk i na lewe ramie mega przesuniete
Crawler
Ja też tak mam. Stroje są chyba po prostu źle zrobione. Spròbuj wgrać stroje z Pesa4 za pomocą jakiegos programu (GGS lub AFS Explorela) Pozdro
kcma
W tym demie tak jest. Ja wgrywałem z PES'a4 i nic. Moim zdaniem stroje w PES5 robi się jakoś inaczej, ale niejestem pewien.
pablocoo
QUOTE(kcma @ Oct 21 2005, 12:07:19)
Moim zdaniem stroje w PES5 robi się jakoś inaczej, ale niejestem pewien.
[right][snapback]39851[/snapback][/right]

Dokladnie...
Przykladowy stroj z PES4 [credits: negromota]
user posted image
Przykadowy stroj z PES5 (podzielony na koszulke, spodenki i getry) [credits: KONAMI]
user posted image

Dlatego koszulki sa rozciagniete
Nie da sie wgrywac (narazie) koszulek prze Graphic Studio, wiec zaimportowano cale biny z wersji PS2, a poniewaz nie ma narzedzia, ktorym moznaby zmienic model koszulki, wygladaja tak jak wygladaja i nic sie z tym nie da zrobic
WAKABAJASZI
szkoda ale dzieki za szybka odpowiedz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.