Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Murawa W Pesie
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
alex10
mam pytanie co trzeba zrobic aby murawa sie nie zacinala w pesie kiedy gram to o wiele zwalnia gre . cos trzeba ustawic w opcjach karty graf. ??
BuLi
nie wiem dokładnie o co Ci chodzi smile.gif spròbuj w opcjach karty graficznej zmienic filtr anizotropowy na 2x, albo zainstaluj nowe stery i ustaw odświeżanie monitora na 85Hz.
Winek
QUOTE(alex10 @ Oct 20 2005, 21:32:54)
mam pytanie co trzeba zrobic aby murawa sie nie zacinala w pesie kiedy gram  to o wiele zwalnia gre . cos trzeba ustawic w opcjach karty graf. ??
[right][snapback]39814[/snapback][/right]

nie no zajebiste zadałeś pytanie smile.gif napisz troszke jaśniej to ci może pomożemy smile.gif
alex10
chodzi mi o to ze jak gram w pesa to jest na murawie taka jakby kasza
jastrzab
QUOTE(alex10 @ Oct 22 2005, 22:24:51)
chodzi mi o to ze jak gram w pesa to jest na murawie taka jakby kasza
[right][snapback]40032[/snapback][/right]

;/może zròb screena ja tez nie wiem oco biega
mati
Chyba jako jedyny Cię zrozumiałem smile.gif Miałem tak kiedyś, nie da się z tym nic zrobić poprostu na niekrutych kartach graficznych tak jest.Jedynym rozwiązaniem jest zmiana murawy na pojedynczych stadionach za pomocom Graphik Studio smile.gif
alex10
QUOTE(mati @ Oct 22 2005, 21:57:27)
Chyba jako jedyny Cię zrozumiałem smile.gif Miałem tak kiedyś, nie da się z tym nic zrobić poprostu na niekrutych kartach graficznych tak jest.Jedynym rozwiązaniem jest zmiana murawy na pojedynczych stadionach za pomocom Graphik Studio smile.gif
[right][snapback]40036[/snapback][/right]

tylko ze przed formatem chodzilo mi dobrze...ale dzieki za rade
Makavelli
Na stòwe chodzi o filtr anizotropowy.
BuLi
QUOTE(BuLi @ Oct 20 2005, 22:02:06)
nie wiem dokładnie o co Ci chodzi smile.gif spròbuj w opcjach karty graficznej zmienic filtr anizotropowy na 2x, albo zainstaluj nowe stery i ustaw odświeżanie monitora na 85Hz.
[right][snapback]39818[/snapback][/right]

pròbowałeś to zrobic? miałem podobny problem i po ustawieniu filtra pomogło
mati
Napisz jaki masz sprzęt i czy urzywasz jakiegoć patcha do Pesa smile.gif U mnie też było dobrze a problem pojawił się jak zainstalowałem Exlusive patch
alex10
QUOTE(Makavelli @ Oct 22 2005, 23:16:14)
Na stòwe chodzi o filtr anizotropowy.
[right][snapback]40040[/snapback][/right]

a co trzeba zrobic z tym filtrem anizotropym wlaczyc na 2x czy pod kontroleą aplikacji ?? ,nie mam zainstalowanaego zadnego jest tylko czysta gra na dvd
moj sprzet

athlon 1,8
GeForce 4 64mb sad.gif
256 ram
BuLi
pisałem Ci już dwa razy... dry.gif filtr anizotropowy na 2x.
Lanek
To na pewno chodzi o ten filtr. Miałem coś podobnego. Po zmianie tego ustawienia problem zniknął wink.gif .
wania1982
Jak znalezdz w Graphic studio plik odpowiadajacy za murawe np valencji i wkleic np z nou camp?
lukasso
QUOTE(wania1982 @ Nov 7 2005, 21:19:29)
Jak znalezdz w Graphic studio plik odpowiadajacy za murawe np valencji i wkleic np z nou camp?
[right][snapback]42543[/snapback][/right]

Nou camp

9692
9707
9718
9729
9740
9751

Mestalla

11346
11357
11368
11379
11390
11401
wejdz na stadion valencii skopiuj zielony kwadracik i wklej go na miejsce zielonego kwadracika stadionu nou camp
paniał?
wania1982
Prawie!!!! nie wiem jak skopiowac kwadracik? tongue.gif i jak szukac innych stadionow jest jakis sposob???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.