Sam już niewiem co robić, pobrałem sobie film 'GOL!' na eMule, więc jak każdy chcem sobie oglądnąc, ale trzeba napisy bo film jest po... angielsku (chyba). Szukam tych napisòw już chyba z 2h i nic, więc proszę o podanie linka do nich, jak ktoś znalazł..
watpie ze juz znajdziesz ten film do kin wchodzi dopiero jutro

nawet na www.napisy.org nie ma
Osemek
Oct 19 2005, 19:56
E tam, zaden problem, jak film po english jest, to se samemu mozna napisy zrobic

Juz tak robilem, polecam-calkiem fajna zabawa, a ile satysfakcji

pozdro, NaRkuA
No tak, ale trzeba być dobrym z ang., bo przecierz ze słuchu to trudno. Inaczej się słyszy a inaczej pisze!
Musisz poczekać na lepszą wersję albo na napisy..... Ja mam tylko nadzieje ze ten film nie bedzie hoolywodzką bajeczką i nie bedą komputerowo trikòw naszego HERO robić... Nie chce ogladać remakeu Shaolin soccer !
QUOTE(kcma @ Oct 19 2005, 20:48:35)
No tak, ale trzeba być dobrym z ang., bo przecierz ze słuchu to trudno. Inaczej się słyszy a inaczej pisze!
[right][snapback]39725[/snapback][/right]
Ty nawet w polskim nie jesteś dobry.
Viperdiesel
Oct 19 2005, 21:07
QUOTE(lucio @ Oct 19 2005, 20:54:31)
Musisz poczekać na lepszą wersję albo na napisy..... Ja mam tylko nadzieje ze ten film nie bedzie hoolywodzką bajeczką i nie bedą komputerowo trikòw naszego HERO robić... Nie chce ogladać remakeu Shaolin soccer !
[right][snapback]39728[/snapback][/right]
Co Ty chcesz Shaolin Soccer dobry film

A co do napisòw to z pewnością będą może z dzień po premierze w Polsce, albo troszke pòźniej. Szukaj na www.napisy.org lub na www.napisy.info
QUOTE(snake @ Oct 19 2005, 21:00:11)
Ty nawet w polskim nie jesteś dobry.
[right][snapback]39730[/snapback][/right]
Człowiek ma dyslekcje i odrazu się go czepiają!
wojczech7
Oct 19 2005, 22:40
QUOTE(kcma @ Oct 19 2005, 23:20:42)
Człowiek ma dyslekcje i odrazu się go czepiają!

[right][snapback]39738[/snapback][/right]
jak juz cos to dysleksje...
Czy to lekcja języka polskiego?
http://napisy.org/Szukaj/goal/
culles
Oct 22 2005, 21:19
możecie pożyczyć mi linka do tego filmu?
Obiecuję, że oddam
culles
Oct 24 2005, 13:08
"Unfortunately, the link you have clicked is not available."
Tylko ciii...
lukasso
Oct 24 2005, 14:19
skoro tak bardzo wam zależy na tym filmie to nie lepiej iść do kina i tam obejrzeć
ewentualnie wybrać sie z kamerą ..
Master p
Oct 24 2005, 14:22
albin99
Oct 24 2005, 17:26
moze ktos podac linka do filmu najlepiej na emule byłbym wdzieczny
Dziś sobie obejrzałem Goal!... I musze stwierdzić że to efektowna bajeczka - komputerowo robione strzały już na samym początku mnie nieco zniechęciły. Nie wiem czy sens jest robić film z naszym hero jeżeli nie ma talentu czysto piłkarskiego ale ma za to ładne ząbki i sympatyczną twarz... Bardzo podobała mi się za to otoczka wokòł Newcastle Utd - było widać że chciano podkreślić wyjatkowosc tego klubu i przywiązenie lokalnych fanòw - zwłaszcza przypadła mi do gustu uzyta terminologia klubu z pòłnocnej Anglii - Toon i Geordies. Fabułę pomijam bo jest ona mocno naciągana(a czego sie można spodziewać po kims kto spełnia American Dream!!) Mile widziana była mnogość zawodnikòw z premiership i 3 Galacticos :] . Jak masz czas i troche siana do wydania na byle co to polecam ten film !
subiektywnie:
Film, wg. mnie jest całkiem głęboki, może przypadkiem

bo uesańczycy się w tym nie lubują... Muszę przyznać, że na samym początku byłem nieco zniechęcony, bo meksykańskie przedmieścia zostały potraktowane po macoszemu, ale widać że reżyser wolał więcej czasu poświęcić Anglii, ok pomyślałem, nie zawiodłem się. Najbardziej spodobał mi się wątek przyjęcia Santiego do Toons, był niesamowicie prawdziwy, nieraz bowiem człowiek pròbuje pokazać coś w co wierzy, ale nie zawsze się to udaje, przez co łatwo nam utożsamić się z Meksykańczykiem. Gdy po wielu niepowodzeniach i zwrotach akcji Santiago święci sukcesy jako widz można odczuwać prawdziwą satysfakcję. Filmu nie polacam każdemu fanu piłki, lecz tylko tym ktòrzypotrafią ją kochać i trochę o niej wiedzą, trzecioligowi rozrabiacy mogą się niesty zawieść.
myślałem, że napiszę coś fajnego, jednak wena mnie opuściła....

ooops...
Rivaldinho
Nov 9 2005, 12:31
Wypas film
Szczegòlnie w momencie gdy strzela na 3:2 bramke z wolnego lewą nogą w okienko
Klimat rządzi, treningi, błoto,dziewczyny,pieniądze
dobry film !!naprawde jeden z lepszych ktòe oglądałem ostatnio
Pewnie tandeta tak jak kazdy film tego typu. No tak fajny przeciez tam grają w piłke!
zborek
Feb 19 2006, 00:47
Naprawdę dobry film.
Z niecierpliwością czekam na 2 częśc GOLA.
o ile taka powstanie.
QUOTE(zborek @ Feb 19 2006, 00:42:37) [snapback]53344[/snapback]
Naprawdę dobry film.
Z niecierpliwością czekam na 2 częśc GOLA.
o ile taka powstanie.

Maja w planie nakrecic jeszcze 2 czesci
Capitan Tsubasa
Feb 19 2006, 23:06
Dokladnie, " GOAL " ma byc trylogia. A co samego filmu to taki "na raz", nic nadzwyczjego, prosta histooria, zero zwrotow akcji ( pozatym juz pisalem co sadze o tym filmie w jakims topicu ) Mysle ze kazdy szanujacy sie kibic futbolu powinien obejrzec sobie ten film. I tak " Hooligansi " duzo lepsi ...
atomic
Feb 20 2006, 00:10
Goal to dobry film, dobry dla kazdego fana footbolu jak dla mnie 8/10.
A co do filmu hooligans, mimo ze jest powiazany z pilka nozna to nei podobal mi sie :/
lukasso
Feb 20 2006, 15:03
nie podobały mi sie dryblingi jego podczas meczu,strzały śmieszne <= (troche oglądam mecze w TV i zupełnie inaczej to wygląda)
jakoś nie naturalnie zachowywali sie obrońcy,zbyt łatwo ich kiwał,poza tym chyba nie tak łatwo dostać sie do takiego klubu jak Newcastle i po miechu grać już w 1 lidze
film mi sie nie podobał
Prz3m4s
Jan 17 2007, 22:31
troszke odswiezam temat

ale dopiero niedawno oglądałem film i mi sie spodobał

więc wie ktos moze, czy wyszła juz kolejna częśc, czy narazie jest tylko ta zwykła ?
lol film GOL widziałem 8 miechów temu albo i lepiej ;] hehehe zna sie dobry WAREZ
tadzik_666
Jan 17 2007, 23:12
nie pamietam kiedy ogladalem ten film. ale podobal mi sie. w koncu gral w nim Zidane

i tak GS Hooligans rzadzi
Film fajny.
Prz3m4s
Jan 18 2007, 16:44
QUOTE(Hawok @ Jan 17 2007, 23:10:59) [snapback]114076[/snapback]
lol film GOL widziałem 8 miechów temu albo i lepiej ;] hehehe zna sie dobry WAREZ

ooo to niezle mi zaimponowales koleszko

hehe wiem zkąd sciągac, i mam ten film od roku, ale niedawno wygrzebałem go

to odpowie mi ktos, czy jest juz kolejna część, czy tylko ta podstawowa ?
matthew
Jan 19 2007, 14:22
QUOTE(lukassoronaldo @ Feb 20 2006, 15:07:20) [snapback]53470[/snapback]
nie podobały mi sie dryblingi jego podczas meczu,strzały śmieszne <= (troche oglądam mecze w TV i zupełnie inaczej to wygląda)
jakoś nie naturalnie zachowywali sie obrońcy,zbyt łatwo ich kiwał,poza tym chyba nie tak łatwo dostać sie do takiego klubu jak Newcastle i po miechu grać już w 1 lidze
film mi sie nie podobał
mam takie same wrażenia. dla mnie GS Hooligans jest najlepsze, chociaż oczywiscie to nieco róźniace sie filmy.
pozdro
ronaldo33
Jul 5 2007, 12:40
fajny jest gol 2 wczoraj ogladałem
no teraz pora czekac do 2008 roku na 3 częsć
Film beznadziejny.Zero realizmu, prawdziwego życia.Najbardziej nie podobały mi się strzały w stylu "Shaolin Soccer".Ogólnie totalne dno...
Baleron
Sep 4 2007, 18:26
Jeśli ktoś chce dostać film GOL 2 to poisać na gg 8036336
lukasso
Sep 4 2007, 18:28
a masz pozwolenie autora na rozprowadzanie piratow he?
realfun
Sep 21 2007, 10:14
Naprawdę fantastyczny film! Teraz pozostało nam czekać na 3 część.
Kerzhakov9
Jan 22 2008, 21:03
Ostatnio oglądałem drugą część i wydaję mi się że jest lepszy niż Goal 1,może dlatego że gra w Realu ? Nie wiem ale jak dla mnie 2 lepsza
Zobaczymy jak z trzecią częścią
Ja tak troche nie do tematu jednak moge pomoc mianowicie jesli idzie o napisy. Jest program ktory nazywa sie "napi-projekt". Po jego zainstalowaniu wystarczy nacisnac prawym przyciskiem myszy na film wybrac polecenie znajdz i dopasuj napisy i w przeciagu 5 sekund poprawne napisy trafiaja do folderu z filmem. Polecam. A co do filmu gol...to zbyt ostro plynie miodem, jednak tak filmy tego rodzaju musza wygladac.
Kerzhakov9
Jan 22 2008, 21:26
norek ten program napi projekt jest bardzo dobry jeśli ktoś ma Prison break bez napisów to szybko ściąga dobre napisy
ślimak
Jan 23 2008, 01:01
A w trzeciej czesci slyszalem ze w nadnarwiance pultusk bedzie gral o 2 lige ostro bedzie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.